Nyt jos koskaan on hyvä hetki aktivoida I-Mediatili ja ottaa käyttöön Ilkka-Pohjalaisen digitaaliset palvelut.

Digisisällöt pitävät sinut ajan tasalla tuoreimmista uutisista ja täydentävät painetun lehden tarjontaa – ja kun olet Ilkka-Pohjalaisen tilaaja ja aktivoit I-Mediatilisi nyt, osallistut samalla syksyn superarvontaan. Arvonnan palkintoina ovat Apple MacBook Air ja Suunto 5 -urheilukello.

Aktivoi I-Mediatilisi viimeistään 30.9.2020 ja olet mukana arvonnassa. Jos olet Ilkka-Pohjalaisen tilaaja ja olet jo aktivoinut I-Mediatilin, olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Aktivoi I-Mediatili
Osallistu arvontaan!

Miksi aktivoida I-Mediatili?

Aktivoimalla I-Mediatilin saat pääsyn kaikkiin Ilkka-Pohjalaisen digitaalisiin palveluihin. I-Mediatilin avulla voit:

  • lukea, katsoa tai kuunnella tuoreimmat uutissisällöt missä ja milloin haluat
  • perehtyä päivän digilehteen jo edellisen vuorokauden puolella, noin klo 23.30
  • jakaa digilukuoikeuden samassa taloudessa asuville perheenjäsenillesi
  • varmistaa pääsyn Ilkka-Pohjalaisen uutissisältöjen pariin myös postinjakeluun vaikuttavissa viiveissä
  • selata digiarkistossa vanhoja Ilkka-Pohjalaisia, Ilkkoja ja Pohjalaisia 3.11.2011 alkaen
  • tarkastella tilauksiasi, tehdä osoitteenmuutoksen, muuttaa laskun eräpäivää ja paljon muuta!

+ Voit voittaa Apple MacBook Air -tietokoneen tai Suunto 5 -urheilukellon!

I-Mediat arpoo MacBook Air -tietokoneen ja Suunto 5 All black -urheilukellon keskiviikkona 30.9.2020. Osallistut arvontoihin automaattisesti, kun olet Ilkka-Pohjalaisen tilaaja ja sinulla on käytössäsi I-Mediatili. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

1. Arvonnan järjestäjä

I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua ajalla 30.7. – 30.9.2020.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka tekevät julkaistussa kampanjassa edellytetyn osallistumistoimenpiteen (tilaus tai muu osallistumistoimenpide). Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvontapäivä on ke 30.9.2020. Voittajien nimet voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa tai lehden verkkosivuilla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot
Palkintoina on Apple MacBook Air (2019) -kannettava tietokone ja Suunto 5 All black -urheilukello. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoon. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tietosuojaseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

> Palaa ylös aktivoimaan I-Mediatili