Murhan ja rakkauden käsikirja herrasmiehille
Törnävän kesäteatterissa

Hyödynnä kestotilaajan etu: liput 29,50 €/kpl

Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajana saat nyt etuhintaan liput Törnävän kesäteatterin Murhan ja rakkauden käsikirja herrasmiehille -musikaalikomediaan. Etuhintaisia näytöksiä on torstaina 14.7. kaksin kappalein: klo 13 ja klo 18.

Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajille liput maksavat vain 29,50 €/kpl (normaalisti 40 € / ennakkoon 35 €, sis. alv 10 %). Enintään 4 lippua/kestotilaaja.

Etuhintaisten lippujen lunastus

Kestotilaajaedut on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille ja ne koskevat vain Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajia.

Etunäytökset to 14.7. klo 13 ja klo 18
kampanjakoodi molemmissa IP22

Lippujen osto netistä:

seinajoenkaupunginteatteri.lippu.fi

tai Seinäjoen kaupunginteatterin lippumyymälästä, puh. 010 416 2600
Lippumyymälä palvelee os. Alvar Aallon katu 12, avoinna ke–pe kello 12–16.

Lippumyymälässä voit hyödyntää maksutapana myös työnantajan myöntämiä kulttuurietuja.

Kestotilaaja saa edun käyttöönsä ilmoittamalla julkaistun kampanjakoodin lippuja lunastettaessa. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Etu ei koske jo lunastettuja lippuja. Paikkoja on rajoitettu määrä. Tarjous on voimassa 8.7.2022 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Etuhintaiset liput on lunastettava etukäteen. Etua ei saa enää Törnävän kesäteatterin ovelta. Liput ovelta 40€. Tapahtumien järjestelyistä ja lipunmyynnistä vastaa Seinäjoen kaupunginteatteri.

Näin lunastat liput verkkokaupasta:

1. Siirry verkkokauppaan osoitteessa seinajoenkaupunginteatteri.lippu.fi
  2. Klikkaa ”Aktivoi kampanjakoodi”
  3. Syötä kampanjakoodi IP22
  4. Nyt näet listalla ne esitykset, joihin alennus on käytettävissä
  5. Siirry esityksen paikkavalintaan klikkaamalla ”Liput”
  6. Valitse hintaryhmä B, jonka vapaat paikat näkyvät katsomokartalla keltaisella värillä
  7. Valitse paikkasi ja siirrä ostoskoriin
  8. Valitse toimitustapa, esim. pdf-lippu sähköpostiisi (1,50 €/ tilaus)
  9. Kirjaudu sisään verkkokauppaan suorittaaksesi ostoksen loppuun. Mikäli et ole käyttänyt verkkokauppaamme aikaisemmin, rekisteröidy uutena käyttäjänä

Lunastusohjeet lippumyymälästä:

Poikkea lunastamassa lippusi Seinäjoen kaupunginteatterin lippumyymälästä määräpäivään mennessä, mainitse varatessasi koodi IP22.

Lippumyymälässä voit hyödyntää maksutapana myös työnantajan myöntämiä kulttuurietuja.

Lippumyymälän aukioloajat voit tarkistaa teatterin sivuilta https://seinajoenkaupunginteatteri.fi/yhteys/

Törnävän kesäteatteri räjäyttää potin ja tuo jo kolmannen Broadway-musikaalin kantaesityksen Suomen suveen

Britti-huumoria tihkuva Murhan ja rakkauden käsikirja herrasmiehille (A Gentleman’s Guide for Love and Murder ) on lauluntäyteinen, ratkiriemukas ja suorastaan tyrmäävä komedia!

1900-luvun Lontoossa majailee nuori tyhjätasku, Monty Navarro, joka äitinsä kuoltua saa tietää tämän olleen aristokraattisen D’Ysquith-perheen jäsen [lausutaan daiskvith]. Tieto mullistaa Montyn elämän, hänen on kerta kaikkiaan saatava suvun omaisuus itselleen ja päästävä Highhurstin yhdeksänneksi jaarliksi! Mutta sitä ennen tulisi hankkiutua eroon kahdeksasta perimyslistalla häntä edellä olevasta sukulaisesta – jäämättä kiinni.

Murhan ja rakkauden käsikirja herrasmiehille -musikaali tarjoaa mitä parahinta brittikomiikkaa rakkautta unohtamatta. Sillä mahtuuhan Montyn mieleen muutakin kuin murhia…

Mikael Saaren (Monty Navarro) ääni on vertaansa vailla, ja näytelmässä kahdeksaan eri rooliin taipuva Tuomas ”Tume” Uusitalo räjäyttää takuulla katsomon naurupankin.

Muissa rooleissa loistavat Linda HämäläinenReeta VestmanKatriina SinisaloHelena Puukka, Marika Huomolin, Sonja Pajunoja, Antti LJ PääkkönenJulius Martikainen ja Arne Nylander .
Musikaalin on suomentanut Mikko Koivusalo. Ohjaus Mikko Kouki.

Robert L. Freedmanin kirjoittama ja Steven Lutvakin säveltämä A Gentleman’s Guide to Love and Murder sai kantaesityksensä 2012 Yhdysvalloissa ja Broadway-avauksensa vuotta myöhemmin. Broadwaylla näytelmä kahmi kymmenen Tony-ehdokkuutta vuonna 2014 ja se palkittiin parhaana musikaalina, parhaasta ohjauksesta, parhaasta pukusuunnittelusta sekä parhaasta käsikirjoituksesta.