Lahjoita verraton kesä Ilkka-Pohjalaisen seurassa!

Kestotilaajana voit tilata Ilkka-Pohjalaisen kesälahjaksi ystävällesi, vanhemmallesi, lapsellesi tai kenelle vain haluat etuhintaan (–50 %)! Tarjous on voimassa 17.7.2020 saakka ja se koskee 24.7.2020 mennessä alkavia tilauksia.

Lahjatilausvaihtoehdot:

  • Ilkka-Pohjalainen 10 vk vain 48 € (norm. 96 €)
    Lahjatilaus on määräaikainen ja se sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.
  • Ilkka-Pohjalainen 5 vk vain 24 € (norm. 48 €)
    Lahjatilaus on määräaikainen ja se sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.
  • Ilkka-Pohjalainen Digi 10 vk vain 22 € (norm. 44 €)
    Lahjatilaus on määräaikainen ja se sisältää digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Voit voittaa Flow-riipputuolin

I-Mediat arpoo Flow-riipputuolin pe 24.7.2020. Kaikki lahjatilauksen tehneet ovat mukana palkinnon arvonnassa. Voittajaan otetaan yhteyttä ja palkinto postitetaan voittajalle. Arvonnan säännöt voit lukea alta.

Lahjatilausedun saavat vain Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajat. Lahjatilauksen voi tehdä vain talouteen, johon ei vielä tule Ilkka-Pohjalaista. Tilaajan oman tilauksen tulee olla voimassa ja jakelussa tarjous- ja tilausaikana. Tiedustele jakelu Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ulkopuolella. Muistathan kertoa lahjatilauksen saajalle tilauksesta. Lahjan saajan tulee olla täysi-ikäinen.

Arvonta: Flow-riipputuoli

Näin tilaat:

Tilaa asiakasnumerollasi – saat tilauksen nopeimmin voimaan
Saat tilauksen voimaan kahdessa päivässä, kun käytät tilatessa omaa asiakasnumeroasi.

Tarvittaessa tilaa asiakasnumerosi lähettämällä tekstiviesti ASIAKASNUMERO numeroon 13523. Saat paluuviestinä asiakasnumerosi, jos matkapuhelinnumerosi on tallennettu tilausjärjestelmäämme.

Täytä tähän asiakasnumerosi ja postinumerosi:

Tilaa lomakkeella ilman asiakasnumeroa

Nämä tilaukset saapuvat asiakaspalvelumme käsittelyyn. Käsittelemme tilaukset niiden saapumisjärjestyksessä. Emme valitettavasti voi taata toiveena olevaa tilauksen alkamispäivää.

> Siirry lomakkeelle tästä

1. Arvonnan järjestäjä
I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua ajalla 15.6.-24.7.2020.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua Ilkka-Pohjalaisessa julkaistavan ohjeen mukaisesti tai muualla kampanjoissa mainituilla tavoilla tai automaattisesti tekemällä osallistumiseen vaadittavan toimen. Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvontapäivä on pe 24.7.2020. Voittajan nimi voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa ja lehden verkkosivuilla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot
Palkintona on 390 € arvoinen Flow-riipputuoli.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tietosuojaseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

> Palaa ylös tilaamaan