Yhä useampi lukee uutiset verkossa

Ilkka-Pohjalaista luetaan nyt tarkasti monissa pohjalaiskodeissa. Viimeisten viikkojen aikana erityisesti digitaalisten tilausten määrä ja verkkouutisten lukeminen on lisääntynyt huomattavasti.

”Ilkka-Pohjalaisen tilaajamäärä on kasvanut viimeisen puolentoista kuukauden aikana. Selvästikin vallitseva tilanne on lisännyt luotettavan ja nopean uutisoinnin ja tiedon merkitystä ja kysyntää myös pohjalaismaakunnissa ja -kodeissa”, kertoo Ilkka-Pohjalaisen myyntijohtaja Tommi Peura.

Iso osa Ilkka-Pohjalaisen tilaajamäärän myönteisestä kehityksestä on ollut digitilausten lisääntymisen ansiota. Ilkka-Pohjalaisen verkkosivujen lähes räjähdysmäisesti kasvaneet käyttäjämäärät kertovat siitä, että yhä useampi lukija haluaa lukea uutiset heti niiden ilmestyttyä verkkoon.

”Iso kiitos kaikille tilaajillemme, haluamme jatkossakin olla luottamuksen arvoisia. Tästä on hyvä jatkaa päivittäistä uutistyötä pohjalaismaakuntien hyväksi”, Peura toteaa.

Tommi Peura kiittelee Ilkka-Pohjalaisen tilaajia
Tommi Peura

Minä luen Ilkka-Pohjalaiseni diginä

”Uusi Ilkka-Pohjalainen on raikas, selkeä ja ajankohtainen. Minä luen Ilkka-Pohjalaiseni diginä, sillä se sopii näin lapsiperheen arkea elävälle. Tykkään erityisesti uudesta sovelluksesta, josta löytyy kätevästi myös edellisten päivien lehdet ja saan myös ilmoituksia uusimmista uutisista”, kommentoi Ilkka-Pohjalaisen lukija Sanna Tiainen (pääkuva).

Lue uutiset tuoreena, missä ja milloin tahansa

Ilkka-Pohjalaisen verkkosivu elää hetkessä ja sinne tuodaan uutisia mahdollisimman nopeasti luettavaksi. Kuluttajatilaajilla on täysi lukuoikeus kaikkiin sisältöihimme missä ja milloin tahansa – ilman lisämaksua.

Myös painetun lehden tilaajien kannattaa ottaa kaikki hyöty irti tarjolla olevista digisisällöistä. Aloittaa voi vaikka Ilkka-Pohjalaisen sivuille kirjautumisesta tai kätevän mobiilisovelluksen lataamisesta.

”Kuluttajatilaajien on nyt myös mahdollista lukea seuraavan päivän lehti näköisversiona jo ilmestymispäivää edeltävänä iltana noin kello 23.30, kun lehti on mennyt painoon”, Peura vinkkaa.

Tilaa Ilkka-Pohjalainen

Ilkka-Pohjalainen Digi

Tutustu

alk. 16,80 €/kk

Ilkka-Pohjalainen lehti + digi

Tutustu

alk. 33,50 €/kk

Ilkka-Pohjalaisesta sanottua: