Lahjoita aurinkoinen kesä Ilkka-Pohjalaisen seurassa!

Kestotilaajana voit tilata Ilkka-Pohjalaisen kesälahjaksi ystävällesi, vanhemmallesi, lapsellesi tai kenelle vain haluat etuhintaan (–50 %)! Tarjous on voimassa 15.7.2022 saakka ja se koskee 22.7.2022 mennessä alkavia tilauksia.

Lahjatilausvaihtoehdot:

  • Ilkka-Pohjalainen 2 kk vain 39 € (norm. 78,60 €)
    Lahjatilaus on määräaikainen ja se sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.
  • Ilkka-Pohjalainen 3 kk vain 57 € (norm. 117,90 €)
    Lahjatilaus on määräaikainen ja se sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.
  • Ilkka-Pohjalainen Digi 3 kk vain 27 € (norm. 55,80 €)
    Lahjatilaus on määräaikainen ja se sisältää digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.
Anna kesälahja

Voit voittaa Flow-riipputuolin!

I-Mediat Oy arpoo Flow-riipputuolin ja 50 kpl Lapuan Kankureiden keittiöpyyhkeitä pe 22.7. Kaikki lahjatilauksen tehneet ovat mukana palkinnon arvonnassa. Arvonnan säännöt voit lukea alta.

Arvonta: Flow-riipputuoli

Lahjatilausedun saavat vain Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajat. Tilaajan oman tilauksen tulee olla voimassa ja jakelussa tarjous- ja tilausaikana. Lahjatilauksen voi tehdä vain talouteen, johon ei vielä tule Ilkka-Pohjalaista. Tiedustele jakelu Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ulkopuolella. Lahjan saajan tulee olla täysi-ikäinen. Lahjatilaukset ovat määräaikaisia. Muistathan kertoa lahjatilauksen saajalle tilauksesta.

Näin tilaat:

Tilaa asiakasnumerollasi – saat tilauksen nopeimmin voimaan
Saat tilauksen voimaan kahdessa päivässä, kun käytät tilatessa omaa asiakasnumeroasi.

Tarvittaessa tilaa asiakasnumerosi lähettämällä tekstiviesti ASIAKASNUMERO numeroon 13523. Saat paluuviestinä asiakasnumerosi, jos matkapuhelinnumerosi on tallennettu tilausjärjestelmäämme.

Täytä tähän asiakasnumerosi ja postinumerosi:

Tilaa lomakkeella ilman asiakasnumeroa

Nämä tilaukset saapuvat asiakaspalvelumme käsittelyyn. Käsittelemme tilaukset niiden saapumisjärjestyksessä arkisin klo 8-16, joten emme voi taata toiveena olevaa tilauksen alkamispäivää.

> Siirry lomakkeelle tästä

1. Arvonnan järjestäjä
I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua ajalla 10.6.-15.7.2022.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua Ilkka-Pohjalaisessa julkaistavan ohjeen mukaisesti tai muualla kampanjoissa mainituilla tavoilla tai automaattisesti tekemällä osallistumiseen vaadittavan toimen. Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvontapäivä on pe 22.7.2022. Voittajien nimet voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa ja lehden verkkosivuilla. Pääpalkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, muut palkinnot postitetaan suoraan voittajille. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot
Pääpalkintona on Flow-riipputuoli (arvo 469 €). Lisäksi arvotaan 50 kpl Lapuan Kankureiden keittiöpyyhkeitä (arvo 20 €).

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tietosuojaseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

> Palaa ylös tilaamaan