Lahjoita aurinkoinen kesä Ilkka-Pohjalaisen seurassa!

Kestotilaajana voit tilata Ilkka-Pohjalaisen kesälahjaksi ystävällesi, vanhemmallesi, lapsellesi tai kenelle vain haluat etuhintaan! Tarjous on voimassa 22.7.2024 saakka ja se koskee 29.7.2024 mennessä alkavia tilauksia.

Lahjatilausvaihtoehdot:

  • Ilkka-Pohjalainen Digi 3 kk 10 €/kk eli yhteensä 30 € (norm. 62,50 €)
    Lahjatilaus on määräaikainen ja se sisältää sisältää ilkkapohjalainen.fi rajattoman käytön, I-P näköislehden ja arkiston sekä I-P sovelluksen.
  • Ilkka-Pohjalainen Digi + Printti 2 kk 25 €/kk eli yhteensä 50 € (norm. 100 €)
    Lahjatilaus on määräaikainen ja se sisältää paperilehden, ilkkapohjalainen.fi rajattoman käytön, I-P näköislehden ja arkiston sekä I-P sovelluksen.

Voit voittaa Flow-riipputuolin!

I-Mediat Oy arpoo Flow-riipputuolin pe 26.7. Kaikki lahjatilauksen tehneet ovat mukana palkinnon arvonnassa. Arvonnan säännöt voit lukea alta.

Arvonta: Flow-riipputuoli

Lahjatilausedun saavat vain Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajat. Tilaajan oman tilauksen tulee olla voimassa ja jakelussa tarjous- ja tilausaikana. Lahjatilauksen voi tehdä vain talouteen, johon ei vielä tule Ilkka-Pohjalaista. Tiedustele jakelu Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ulkopuolella. Lahjan saajan tulee olla täysi-ikäinen. Lahjatilaukset ovat määräaikaisia. Muistathan kertoa lahjatilauksen saajalle tilauksesta.

Tee tilaus tällä lomakkeella

1. Arvonnan järjestäjä
I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua ajalla 6.6.-22.7.2024.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua Ilkka-Pohjalaisessa julkaistavan ohjeen mukaisesti tai muualla kampanjoissa mainituilla tavoilla tai automaattisesti tekemällä osallistumiseen vaadittavan toimen. Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvontapäivä on pe 26.7.2024. Voittajien nimet voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa ja lehden verkkosivuilla. Pääpalkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, muut palkinnot postitetaan suoraan voittajille. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot
Palkintona on Flow-riipputuoli (arvo 469 €).

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tietosuojaseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.