Tilaa Ilkka-Pohjalainen kesäksi

Leppoisa kesäpäivä ja sanomalehteen uppoutuminen sopivat yhteen kuin mansikat ja kermavaahto. Nauti kesästä ja sen kiinnostavimmista puheenaiheista Ilkka-Pohjalaisen seurassa.

Lue lehtesi perinteiseen tyyliin paperille painettuna tai näppärästi älylaitteesi näytöltä – valinta on sinun!

Ilkka-Pohjalainen
5,90 €/vk

Tilaa tästä

Tarjoushinta 10 viikkoa 59,00 € (norm. 10 viikkoa 90,50 €).
Säästät 35 %.

Tilaus on määräaikainen ja sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Ilkka-Pohjalainen DIGI
2,90 €/vk

Tilaa tästä

Tarjoushinta 10 viikkoa 29,00 € (norm. 10 viikkoa 41,84 €).
Säästät 31 %.

Tilaus on määräaikainen ja se sisältää digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Tarjoukset koskevat kotimaahan tehtäviä uusia tilauksia. Tilaukset ovat määräaikaisia. Tilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään I-Mediat Oy:n kuluttaja-asiakasrekisteriin. Tarjoukset ovat voimassa vain 31.7.2021 saakka. Rekisteriseloste: asiakaspalvelu.i-mediat.fi/rekisteriseloste. Tutustu myös tilausehtoihin osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tilausehdot.

Kesäpeli Ilkka-Pohjalaisessa 14.6.–20.7. – Voita kesän parhaat palkinnot!

Tilaamalla Ilkka-Pohjalaisen nyt pääset seuraamaan suosittua Kesäpeliä ja sen päivittäin vaihtuvia onnennumeroita. Jos onni on myöden, voit voittaa kesäisiä palkintoja! Alla maistiaisia palkinnoista. Palkintoja on jaossa yhteensä yli 5 000 €:n arvosta!

Kesäpeli 2021 - palkinnot

KESÄN SUOSIKKIPALKINTOJA: Augment Eco ES One 210 -sähköpotkulauta (kahden vuoden käyttöoikeus takuulla), Weber Spirit II E-310 GBS -kaasugrilli, Kärcher K 7 Premium Full Control -painepesuri, Bestway Kahawai SUP-lauta, Helkama Jopo 24″, Retki Easy -automaattiteltta, 4living-riippuistuin, Fjällräven Kånken -reppu, Hackman Savonia -pihviveitsisarja, Lennol ELLA -torkkupeite, JBL Charge 4 -Bluetooth-kaiutin, Airam Cool -kylmälaukku, ja 700 kpl Magnum-jäätelökuponkeja.

1. Arvonnan järjestäjä

I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua ajalla 14.6. – 20.7.2021.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki ne joiden matkapuhelinnumero päättyy kyseisenä päivänä lehdessä ilmoitettuihin onnennumeroihin, osallistumisaika päivittäin klo. 00.00-23:59. Arvontaan osallistutaan tekstiviestillä, hinta 1,10 €/kpl.

Arvontaan osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

Osallistumisoikeutta arvontaan ei ole Ilkka-Yhtymän henkilökunnalla eikä heidän perheenjäsenillä eikä niillä henkilöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen

Arvonnassa jaetaan päiväpalkintoja, viikkopalkintoja sekä jäätelökuponkeja.

Päiväpalkintojen arvontaan voi osallistua päivittäin ja niiden arvonnat suoritetaan seuraavana arkipäivänä. Jokainen kuluvalla viikolla arvontaan osallistunut viesti osallistuu myös viikkopalkinnon arvontaan. Viikkopalkinnot arvotaan 21.6., 30.6., 7.7., 14.7. ja 21.7. Jäätelökuponkeja arvotaan päivittäin 20 kpl kaikkien päiväpalkintojen arvontaan osallistuneiden kesken.

Arvonnan suorittavat I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä annettuihin yhteystietoihin.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta puhelimitse tai tekstiviestillä. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa seitsemän (7) päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän määräämin ehdoin.

Voittajien nimet voidaan julkistaa Ilkka-Pohjalaisessa, lehden verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

5. Palkinnot

Päiväpalkinnot, viikkopalkinnot ja pääpalkinto koostuvat tuotepalkinnoista.

Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa www.ilkkapohjalainen.fi/rekisteriseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.