Missä kulkee sinun uutispolkusi?

Tietoa on tänä päivänä tarjolla valtavat määrät ja on mahtavaa, että jokainen voi valita itselleen sopivan kanavan sen kuluttamiseen. Ilkka-Pohjalainen poimii sinulle tärkeimmät uutiset, tekee taustatyön valmiiksi ja tarjoilee uutisia yhä useammassa kanavassa. 

Verkkosivultamme ilkkapohjalainen.fi löytyy uunituorein kattaus ajankohtaisia aiheita. Oli kyse paikallisesta sattumuksesta tai maailmanlaajuisesta mullistuksesta, Ilkka-Pohjalainen kirjoittaa verkkoon joka päivä, jotta sinä tiedät missä mennään. Voit laajentaa uutispolkuasi Instagramiin, Facebookiin ja TikTokiiin, jolloin löydät meidän kätevästi myös uutisvirrastasi. Painettu lehti kokoaa yhteen pakettiin tärkeimmät uutiset ja tarjoilee ne printtimediaan tottuneelle tutussa muodossa. 

Lue, katsele ja kuuntele. Tyyli on vapaa ja tilaajana näet enemmän. Ilkka-Pohjalainen tarjoaa luotettavaa uutistietoa niistä aiheista, jotka koskettavat sinunkin elämääsi. 

Ilkka-Pohjalainen digitilaus

Ilkka-Pohjalainen Digi
ensimmäiset 2 kk 4,95 €/kk

Tarjoushinta 2 kuukautta yht. 9,90 €  (norm. 38 €). Säästät 74 %. Tilaus on jatkuva ja se sisältää digilehden (ma-la) ja verkkopalvelun tilaajasisällöt päivittäin. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Ilkka-Pohjalainen yhdistelmätilaus

Ilkka-Pohjalainen
ensimmäiset 2 kk 31 €/kk

Tarjoushinta 2 kuukautta yht. 62 € (norm. 86 €). Säästät 28 %. Tilaus on jatkuva ja se sisältää paperilehden (ma-la), digilehden (ma-la) ja verkkopalvelun tilaajasisällöt päivittäin. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Voita leffaliput itselle ja kolmelle kaverille!

Tilaamalla Ilkka-Pohjalaisen olet mukana arvonnassa, jossa arvomme 5 x 4 kpl Biorexin leffalippuja. Arvonta suoritetaan pe 3.5.2024.

1. Arvonnan järjestäjä

I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua ajalla 13.2. – 2.5.2024.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka tekevät julkaistussa kampanjassa edellytetyn osallistumistoimenpiteen (tilaus tai muu osallistumistoimenpide). Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen

Arvonta suoritetaan pe 3.5.2024. Voittajan nimi voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa tai lehden verkkosivuilla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot

Palkintona on 5 x 4 kpl Biorexin leffalippuja. Yhden lipun arvo on 15 €.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa www.ilkkapohjalainen.fi/rekisteriseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

Tarjoukset koskevat kotimaahan tehtäviä uusia tilauksia. Tilaukset ovat kestotilauksia. Tilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään I-Mediat Oy:n kuluttaja-asiakasrekisteriin. Tarjoukset ovat voimassa ma 15.4.2024 saakka. Rekisteriseloste: asiakaspalvelu.i-mediat.fi/rekisteriseloste. Tutustu myös tilausehtoihin osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tilausehdot