Ota digipostipalvelu Kivra käyttöön ja voita Tiketti-lahjakortti

Arvomme 2 x 50 € lahjakortit. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Ilkka-Pohjalaisen tilaajat, joilla on Kivra laskutuskanavana 31.7.2023.

Kivran käyttöönotto on helppoa:
1) Lataa Kivra-sovellus tai mene osoitteeseen kivra.fi
2) Rekisteröidy
3) Valmista! Saat seuravan laskusi sähköisesti Kivraan.

1. Arvonnan järjestäjä

I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua ajalla 1.5.-31.7.2023.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka tekevät julkaistussa kampanjassa edellytetyn osallistumistoimenpiteen (tilaus tai muu osallistumistoimenpide). Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvonta suoritetaan ma 7.8.2023. Arvonnan suorittavat Kivran edustajat. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli emme tavoita voittajaa 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

5. Palkinto
Palkintoina arvonnassa on 2 x 50 € Tiketti -lahjakortti. Lahjakortteja ei voi vaihtaa eikä saada rahana. Voittaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvonnan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisveron maksamisesta.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/rekisteriseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.