Ilkka-Pohjalainen tarjoaa kaikille tilaajilleen hienon ilmoittajalahjan:

Kaste- ja nimiäisilmoitukset veloituksetta Perheilmoituksissa vuonna 2022

Etu on käytettävissä 20.1. – 31.12.2022 jätettäville ilmoituksille.

Etu koskee 1×100 ja 2×50 ilmoituskokoja ja sen arvo on 47 €.

Edun saa käyttöön kampanjakoodilla: IPLAPSET2022. Syötä koodi ilmoituksen hyväksymisen jälkeen Kampanjakoodi -painikkeella.

Näin jätät ilmoituksesi

KÄTEVÄSTI VERKOSSA:

Siirry itsepalveluun
  1. Siirry itsepalveluun yllä olevaa painiketta klikkaamalla.
  2. Valitse julkaisupäivä.
  3. Valitse haluamasi ilmoituskoko.
  4. Lisää oma valokuvasi tai valmis kuva kuvapankista ja kirjoita ilmoitusteksti.
  5. Tarkista ilmoituksen sisältö ja hyväksy ilmoitus.
  6. Syötä kampanjakoodi IPLAPSET2022
  7. Lisää omat yhteystietosi ja hyväksy valmis ilmoituksesi.

VOIT JÄTTÄÄ ILMOITUKSESI MYÖS:

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@ilkkapohjalainen.fi (liitä mukaan maksukuitti, katso maksutilit täältä)
Puhelimitse: 06 2477 202. Puhelinpalvelu avoinna ma–pe 8–16.
Asiakaspalvelussa: Koulukatu 10, Seinäjoki ja Hietasaarenkatu 19, Vaasa. Konttorit suljettu toistaiseksi.