Näin otat käyttöön Ilkka-Pohjalaisen näköislehtisovelluksen

1. Lataa maksuton sovellus

Lataa ilmainen Ilkka-Pohjalaisen näköislehtisovellus älylaitteellesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Löydät sovelluksen sovelluskaupasta hakusanalla ”Ilkka-Pohjalainen”.

2. Kirjaudu sisään

Nykyiset käyttäjät: kirjaudu sisään aiemmin käyttämälläsi, olemassa olevalla I-Mediatilin tunnuksella eli sähköpostiosoitteella ja I-Mediatilin salasanalla.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/salasanaunohtui.

Uudet käyttäjät: Jos sinulla ei ole I-Mediatiliä: Siirry verkkosivulle ilkkapohjalainen.fi/aktivoi ja luo I-Mediatili ohjeita seuraten. Sen jälkeen voit kirjautua sovellukseen luomillasi tunnuksilla.

3. Nauti Ilkka-Pohjalaisen digisisällöistä

Digisisältöjen lukuoikeus sisältyy kaikkiin kuluttajatilauksiin. Lue laitteellasi näköislehti ja verkon tuoreimmat uutiset silloin ja siellä missä haluat.