Haluatko olla mukana kehittämässä parempaa mediaa ja mainontaa – ja ottaa siinä sivussa osaa arvontoihin? Liity Ilkka-Pohjalaisen uuteen lukijayhteisöön!

Liity mukaan >

Ilkka-Pohjalaisen lukijayhteisö on Ilkka-Pohjalaisen lukijoiden ja verkkopalvelujen käyttäjien yhteisö, jonka jäsenenä pääset ottamaan kantaa sinua kiinnostavan median mainontaan ja sisältöihin sekä vaikuttamaan tulevaisuuden tuotteisiin ja palveluihin. Mielipiteesi on meille tärkeä!

Haemme uusia jäseniä lukijayhteisöön

Osallistuminen on helppoa eikä vaadi paljon aikaasi: kutsumme sinut säännöllisesti osallistumaan nettikyselyihin ja muihin matalan kynnyksen tehtäviin. Kyselyt ja tehtävät liittyvät ensisijaisesti sinua kiinnostavien medioiden mainontaan sekä tekeillä oleviin juttuihin ja medioiden tuotekehitykseen. Kun vastaat kyselyihin tai otat osaa muihin tehtäviin, olet samalla mukana kuukausittaisessa lahjakorttiarvonnassa.

Lukijayhteisöön liittyminen on helppoa. Riittää, kun täytät liittymislomakkeen täällä. Kyselyjä aletaan toteuttaa lukijayhteisössä vuoden 2021 puolella. Tervetuloa mukaan!

Ilkka-Pohjalaisen lukijayhteisö on osa Sanomalehden lukijayhteisöä, johon kuuluu useita suomalaisia sanomalehtiä. Yhteisön teknisestä toteutuksesta vastaa Digitalist Group Oyj.