Niin kuin taivaassa -musikaali

Seinäjoen kaupunginteatterissa pe 6.10. klo 19 ja la 7.10. klo 18

Hyödynnä kestotilaajan etu: liput 49 €/kpl

Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajana saat nyt etuhintaan liput Seinäjoen kaupunginteatteriin Niin kuin taivaassa -musikaaliin.

Etuhintaisia näytöksiä on kaksi perjantaina 6.10.2023 klo 19 ja lauantaina 7.10.2023 klo 18.

Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajille liput maksavat vain 49 €/kpl (normaalisti 57 €/kpl). Enintään 4 lippua/kestotilaaja. Tarjous on voimassa 3.10.2023 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Etuhintaisten lippujen lunastus

Kestotilaajaedut on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille ja ne koskevat vain Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajia.

Etu koskee ainoastaan pe 6.10.2023 klo 19  ja la 7.10.2023 klo 18 näytöksiä
Kampanjakoodi on IP23NKT

Lippujen osto netistä:

seinajoenkaupunginteatteri.lippu.fi

tai Seinäjoen kaupunginteatterin lippumyymälästä, puh. 010 416 2600 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
Lippumyymälä palvelee os. Alvar Aallon katu 12, avoinna ti–la kello 12–17.

Lippumyymälässä voit hyödyntää maksutapana myös työnantajan myöntämiä kulttuurietuja.

Etu on lunastettava viimeistään 3.10.2023. Kestotilaaja saa edun käyttöönsä ilmoittamalla julkaistun kampanjakoodin lippuja lunastettaessa. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Etu ei koske jo lunastettuja lippuja. Paikkoja on rajoitettu määrä. Tapahtumien järjestelyistä ja lipunmyynnistä vastaa Seinäjoen kaupunginteatteri.

1. Siirry verkkokauppaan osoitteessa https://seinajoenkaupunginteatteri.lippu.fi/
  2. Klikkaa ”Aktivoi kampanjakoodi”
  3. Syötä kampanjakoodi IP23NKT
  4. Saat ilmoituksen, että kampanjakoodi on aktivoitu, ja näet listalla ne esitykset, joihin alennus on käytettävissä
  5. Siirry esityksen paikkavalintaan klikkaamalla ”Liput”
  6. Valitse hintaryhmä B, jonka vapaat paikat näkyvät katsomokartalla keltaisella värillä
  7. Valitse paikkasi ja siirrä ostoskoriin
  8. Valitse toimitustapa, esim. pdf-lippu sähköpostiisi (1,50 €/ tilaus)
  9. Kirjaudu sisään verkkokauppaan suorittaaksesi ostoksen loppuun. Mikäli et ole käyttänyt verkkokauppaamme aikaisemmin, rekisteröidy uutena käyttäjänä

Edut ja arvonnat suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakasetukirjeemme ja saat ilmoituksen aina, kun julkaisemme uusia etuja ja arvontoja, joita voit hyödyntää.

Lomakkeen tiedot tallennetaan I-Mediat Oy:n kuluttaja-asiakasrekisteriin. Käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteessamme kuvatulla tavalla.