Mitä oikea tieto merkitsee sinulle?

Tällaisina aikoina oikean tiedon merkitys kasvaa. Se auttaa meitä ymmärtämään. Se pitää meidät yhdessä. Mutta pelkkä tieto ei riitä – sen täytyy olla myös saatavilla helposti ja nopeasti.

Oikeaa tietoa tässä hetkessä. Siitä saat Ilkka-Pohjalaisen tilaajana nauttia. Nyt vieläpä 100 päivän ajan alennettuun huippuhintaan.

Tilaa kotiisi edullisesti!

Valitse oma tapasi lukea päivän uutiset. Kun tilaat nyt, osallistut kolmen 200 €:n arvoisen lahjakortin arvontaan. Tarjoukset ovat voimassa vain 30.11.2020 saakka.

Ilkka-Pohjalainen
100 päivää vain 3 x 28,00 €

Tilaa tästä

Tarjoushinta 84 € (norm. 125 €). Säästät 33 %.
Tilaus on määräaikainen ja sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Ilkka-Pohjalainen DIGI
100 päivää vain 2 x 21,00 €

Tilaa tästä

Tarjoushinta 42 €  (norm. 60,40 €). Säästät 33 %.
Tilaus on määräaikainen ja se sisältää digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Tervetuloa tyytyväisten lukijoiden joukkoon

”Päivä lähtee Ilkka-Pohjalaista lukemalla hyvin käyntiin! On tärkeää, että meillä pohjalaisilla on oma media, jossa tuodaan esille alueemme ilmiöitä ja menestystarinoita.”

– Tuomo Mukkala

”Uusi Ilkka-Pohjalainen on raikas, selkeä ja ajankohtainen. Tykkään erityisesti uudesta sovelluksesta, josta löytyy kätevästi myös edellisten päivien lehdet.”

– Sanna Tiainen

Tilaa Ilkka-Pohjalainen ja liity kymmenientuhansien lukijoiden yhteisöön.

Tilaa ja voit voittaa 200 €:n lahjakortin

Kun tilaat nyt Ilkka-Pohjalaisen, voit voittaa 200 euron lahjakortin valitsemaasi tavarataloon. Arvomme kolme lahjakorttia. Osallistut arvontaan automaattisesti tilaamalla Ilkka-Pohjalaisen. Lahjakorttien arvonnat suoritetaan ma 30.11.2020. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

1. Arvonnan järjestäjä

I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua ajalla 28.9. – 30.11.2020.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka tekevät julkaistussa kampanjassa edellytetyn osallistumistoimenpiteen (tilaus tai muu osallistumistoimenpide). Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvontapäivä on ma 30.11.2020. Voittajien nimet voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa tai lehden verkkosivuilla. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot
Palkintoina on kolme (3) kpl 200 €:n arvoisia lahjakortteja, jotka käyvät voittajan valitsemaan pohjalaiseen tai etelä-pohjalaiseen tavarataloon. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/rekisteriseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

Tilaa Ilkka-Pohjalainen, osallistu arvontaan