Ilkka-Pohjalainen on 1-vuotias – laitetaan hyvä kiertämään

Ilkka-Pohjalainen juhlii 1-vuotissyntymäpäiväänsä lauantaina 30.1. Merkkipäivän kunniaksi annamme kaikille mahdollisuuden jakaa hyvää mieltä ja tarjoamme koko juhlaviikon ajan Perheilmoitukset ilman veloitusta (0 €)!

Laita hyvä kiertämään Perheilmoituksella – voit muun muassa onnitella päivänsankareita, ilahduttaa kiitoksella, kertoa elämäsi tähtihetkistä tai jakaa tsemppiviestisi.

Synttäritarjous on voimassa vain 31.1. asti, mutta voit valita ilmoituspäivän aina 31.5. saakka. Voit siis jo nyt jättää esimerkiksi onnittelusi läheisesi keväämmällä koittavia syntymäpäiviä varten!

Ilmoita itsepalvelussa

Tarjous koskee kaikkia valikoimassa olevia ilmoituskokoja. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin, eikä se koske teemailmoittelua (esim. äitienpäivätervehdykset). Yksi ilmoitus per henkilö. Tarjous on voimassa 25.1.-31.1. ja ilmoitus on jätettävä tarjouksen voimassaoloaikana. 26.1.–31.5. julkaistavat ilmoitukset tulee jättää viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 12 mennessä.

Perheilmoitusten mallikuvat

Näin jätät ilmoituksesi:

KÄTEVÄSTI VERKOSSA:

Siirry itsepalveluun
  1. Siirry itsepalveluun yllä olevaa painiketta klikkaamalla.
  2. Klikkaa ”Perheilmoitukset” ja valitse alavalikosta haluamasi ilmoitustyyppi.
  3. Valitse haluamasi ilmoituskoko.
  4. Kirjoita mieleisesi teksti ja lisää oma valokuvasi tai valmis kuva kuvapankista.
  5. Tarkista ilmoitusteksti, hyväksy ja siirry maksamaan.

VOIT JÄTTÄÄ ILMOITUKSESI MYÖS:

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@ilkkapohjalainen.fi
Puhelimitse: 06 2477 202. Puhelinpalvelu avoinna ma–pe 8–16. Huom. vain perjantaihin 29.1. saakka.
Asiakaspalvelussa: Koulukatu 10, Seinäjoki ja Hietasaarenkatu 19, Vaasa. Käynti vain ajanvarauksella. Huom. vain perjantaihin 29.1. saakka.