Samalla sivulla | Ilkka-Pohjalainen

Jotta uutiset eivät olisi tuolla vaan täällä. Jotta sirpaleisessa maailmassa olisi paikka, joka jäsentää asiat juuri meille. Jotta opimme uutta, tiedämme mistä puhutaan ja ymmärrämme enemmän. Jotta olisimme kaikki samalla sivulla.

Osallistu kilpailuun ja voita!

Osallistu Instagramissa Samalla sivulla
-kampanjaan ja voita sähköpyörä

Median tehtävä on tuoda ihmiset samalle sivulle. Siksi haluamme tuoda myös paikallisia ihmisiä yhteen toistensa kanssa. Osallistu nyt Ilkka-Pohjalaisen Samalla sivulla -kampanja-arvontaan jakamalla Instagramissa oma kuvasi tai kaverikuva. Kaikki kuvan lähettäneet ovat mukana arvonnassa.

Palkinto:

Crescent Elly -sähköpolkupyörä
Jakamalla kuvasi Instagramissa olet lisäksi mukana myös Ilkka-Pohjalaisen mahtavassa syksyn pääarvonnassa, jossa arvomme tyylikkään Crescent Elly 9v -sähköpolkupyörän. Palkinnon arvo on n. 2100€. Arvontapäivä on ma 20.9.2021.

Näin osallistut:

Nappaa kuva tai video itsestäsi tai ota kuva kaverisi kanssa ja jaa se julkisesti Instagramissa viimeistään 19.9. Kerro saatetekstissä tai videolla kenen kanssa olet tai haluaisit olla samalla sivulla ja lisää viestiin tunnisteet: #samallasivulla ja @ilkkapohjalainen. Voit myös tägätä mukaan sen henkilön, jonka kanssa lähtisit fillaroimaan. Instagram-kuvien mahdollisesta julkaisusta muissa kanavissamme pyydämme luvan erikseen.

1. Arvonnan järjestäjä

I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua ajalla 15.6.2021 – 19.9.2021.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka tekevät julkaistussa kampanjassa edellytetyn osallistumistoimenpiteen (Samalla sivulla -kuvaukset tai Instagram-kuvakisa). Instagam-kuvien osalta vain kampanja-aikana tehty osallistuminen huomioidaan. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta arvontaan osallistuminen pystytään huomioimaan. Kuvan lataaja vastaa kuvan sisällön sopivuudesta. I-Mediat Oy:llä on oikeus sensuroida kuvia ja tekstejä, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä tai muulla tavalla epäsovinnaisia. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Arvontaan osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

Osallistumisoikeutta arvontaan ei ole Ilkka-Yhtymän henkilökunnalla eikä heidän perheenjäsenillä eikä niillä henkilöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen

Sähköpolkupyörä: Lisäksi kampanjaan osallistujat ovat mukana Ilkka-Pohjalaisen syksyn arvonnassa, jonka palkintona on Crescent Elly 9v -sähköpolkupyörä. Arvontapäivä on ma 20.9.2021. Tähän palkintoarvontaan voi osallistua myös ne henkilöt, jotka tekevät julkaistussa kampanjassa edellytetyn osallistumistoimenpiteen.

Voittajien nimet voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa tai lehden eri kanavissa. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot

Syksyn arvonnassa pääpalkintona on Crescent Elly 9v -sähköpolkupyörä. Palkinnon arvo 2100 €.

Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa www.ilkkapohjalainen.fi/rekisteriseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

Tilaa Ilkka-Pohjalainen