Tilaus- ja jakelumuutokset ilmestymispäivämuutoksen johdosta

Ilkka-Pohjalainen ilmestyy paperilla ja digitaalisena näköislehtenä 1.10.2023 alkaen kuutena päivänä viikossa. Mikäli haluat ilmestymispäivämuutoksen johdosta tehdä muutoksia tilaukseesi tai jakeluun, voit ilmoittaa niistä alla olevilla lomakkeilla. 

Mikäli et halua tehdä muutoksia sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Tilausehdot
Lisätietoa ilmestymispäivämuutoksesta

Tilausmuutos

Voimassa oleva viikonlopputilauksesi päättyy 30.9.2023 ja korvataan 1.10.2023 alkaen automaattisesti uudella tuotteella PE-LA + Digi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Mikäli et halua PE-LA + Digi tuotetta ja haluat vaihtaa tilaukseksi I-P Digin tai I-P yhdistelmän, voit ilmoittaa muutoksesta alla olevalla lomakkeella. Saat sähköpostiin kuittauksen, kun muutos on tallennettu. Aiemmin maksettu tilausmaksu huomioidaan uudessa tilauksessasi.

Peruutus

Voimassa oleva viikonlopputilauksesi päättyy 30.9.2023 ja korvataan 1.10.2023 alkaen uudella tuotteella PE-LA + Digi.

Sinulla on myös oikeus perua tilauksesi päättymään 30.9.2023. Tällöin palautamme jo maksetun tilausmaksun 30.9.2023 jälkeiseltä ajalta ilmoittamallesi pankkitilille. Mikäli haluat perua tilauksesi, voit ilmoittaa siitä alla olevalla lomakkeella. Saat sähköpostiin kuittauksen, kun peruutus on tallennettu.

Heittolaatikkomuutos

Lauantain paperilehti jaetaan 7.10.2023 alkaen tilaajalle samalla tapaa kuin sunnuntain lehti tällä hetkellä. Jos lehtesi jakelu suoritetaan sunnuntaisin ja arkipyhinä (esim. itsenäisyyspäivä) heittolaatikkoon, jaetaan se jatkossa lauantaisin ja arkipyhinä samalla tapaa eli heittolaatikkoon.  

Mikäli haluat lauantain lehtesi jaettavan maanantain päiväpostin yhteydessä, ilmoitathan muutostoiveesta alla olevalla lomakkeella.