Elämää läheltäsi ja laajemmin

Ilkka-Pohjalainen kertoo olennaisista ja tärkeistä meidän arkeemme vaikuttavista uutisista, asioista ja tapahtumista läheltäsi. Sen lisäksi saat kattavan uutiskuvan valtakunnan ja maailman merkittävistä tapahtumista.

Tilaa Ilkka-Pohjalainen ja olet mukana arvonnassa, voit voittaa Samsung 5G älypuhelimen!

Ilkka-Pohjalainen yhdistelmätilaus

Ilkka-Pohjalainen
4 kk 25,80 €/kk

Tilaa tästä

Tarjoushinta 4 kk yht. 103,20 € (norm. 162 €). Säästät 36 %. Laskutus 1-4 erässä.
Tilaus on määräaikainen ja sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Ilkka-Pohjalainen digitilaus

Ilkka-Pohjalainen Digi
4 kk 12,80 €/kk

Tilaa tästä

Tarjoushinta 4 kk yht. 51,20 €  (norm. 76,20 €). Säästät 33 %. Laskutus 1-2 erässä.
Tilaus on määräaikainen ja se sisältää digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Tarjoukset koskevat kotimaahan tehtäviä uusia tilauksia. Tilaukset ovat määräaikaisia. Tilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään I-Mediat Oy:n kuluttaja-asiakasrekisteriin. Tarjoukset ovat voimassa su 20.11.2022 saakka. Rekisteriseloste: asiakaspalvelu.i-mediat.fi/rekisteriseloste. Tutustu myös tilausehtoihin osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tilausehdot.

Syksyn arvonta

Tilaa ja voita Samsung 5G älypuhelin!

Tilaamalla Ilkka-Pohjalaisen osallistut automaattisesti arvontaan, jonka palkintona on Samsung S50 FE 5G älypuhelin. Arvontapäivä on ma 21.11.2022.

Voittajan nimi voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa tai lehden eri kanavissa. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

1. Arvonnan järjestäjä

I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua ajalla 23.9. – 21.11.2022.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka tekevät julkaistussa kampanjassa edellytetyn osallistumistoimenpiteen (tilaus tai muu osallistumistoimenpide). Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen

Arvontapäivä on 21.11.2022. Voittajan nimi voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa tai lehden verkkosivuilla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot

Palkintona on Samsung S50 FE 5G älypuhelin (arvo 399 €).

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa www.ilkkapohjalainen.fi/rekisteriseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.