Seinäjoen Tangomarkkinoiden Laulukilpailun Finaali etuhintaan 40 €/kpl

Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajana saat lipun lauantain 8.7.2023 klo 19 Laulukilpailun Finaaliin etuhintaan 40 € (norm. 49 €).

LAULUKILPAILUN FINAALI
Seinäjoki Areena lauantaina 8.7. klo 19

Viisi nais- ja viisi mieskilpailijaa taistelee tiestään tähtiin, kirkkaimpien Tangokruunujen kantajina. Kilpailukonsertin päätteeksi kruunataan Tangokuningatar- ja Tangokuningas 2023.

Kilpailukonsertin musiikista vastaa TV:stä ja Tangomarkkinoiltakin viime vuodelta tuttu Sami Pitkämön 15-henkinen orkesteri. Laulukilpailun arvovaltaiseen tuomaristoon vuonna 2023 on valittu Marco Bjurström, Katri Ylander, Antti Ketonen ja vuoden 1992 Tangokuningatar Eija Kantola. Rautaisen tuomariston puheenjohtajana toimii vuoden 2010 Tangokuningas Marko Maunuksela.

Lippujen myynti

Konserttien etuhintaiset liput myynnissä vain verkossa: tangomarkkinat.fi/liput

Valitse konserttisi ja siirryt lippu.fi -verkkokauppaan, jossa valitse Ilkka-Pohjalainen ja käytä etukoodia IP23. Syöttäessäsi kampanjakoodin näkyviin avautuvat kampanjakohtaiset katsomot I, J, K ja L. Valitse istumapaikkasi ja vie varaus loppuun.

Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta: 0600 900 900 (ma-la 9-21, su 10-18) Hinta 2,00 EUR/alk. min + mpm/pvm. Ei myyntiä Tangomarkkinoiden tai Ilkka-Pohjalaisen toimistoista.

EHDOT

Etu koskee vain Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajia. Enintään 2 lippua / kestotilaaja. Etu ei koske jo lunastettuja lippuja, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Lipunmyynti vain lippu.fi -verkkokaupasta. Etu koskee molemmissa konserteissa I, J, K ja L -katsomoiden lippuja. Etuhintaisia lippuja on rajoitettu määrä / konsertti. Kestotilaajaedut on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille.

Edut ja arvonnat suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakasetukirjeemme ja saat ilmoituksen aina, kun julkaisemme uusia etuja ja arvontoja, joita voit hyödyntää.

Lomakkeen tiedot tallennetaan I-Mediat Oy:n kuluttaja-asiakasrekisteriin. Käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteessamme kuvatulla tavalla.