Seinäjoen Tangomarkkinoiden Laulukilpailun Finaali etuhintaan 40 €/kpl

Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajana saat lipun lauantain 13.7.2024 klo 19 Laulukilpailun Finaaliin etuhintaan 40 € (norm. 49 €).

LAULUKILPAILUN FINAALI
Seinäjoki Areena lauantaina 13.7. klo 19

Viisi nais- ja viisi mieskilpailijaa taistelee tiestään tähtiin, kirkkaimpien Tangokruunujen kantajina. Kilpailukonsertin päätteeksi kruunataan vuoden 2024 Tangokuninkaalliset.

Juhlavuoden Laulukilpailun arvovaltaisen tuomariston vuonna 2024 muodostaa ohjaaja ja esiintymisvalmentaja Marco Bjurström, laulaja Meiju Suvas, laulaja ja näyttelijä Nina Tapio sekä vuoden 2003 Tangokuningatar Saija Tuupanen. Tuomariston puheenjohtajana toimii vuoden 2010 Tangokuningas Marko Maunuksela.

Lippujen myynti

Konserttien etuhintaiset liput myynnissä vain verkossa: tangomarkkinat.fi/liput

Valitse konsertti ja siirryt lippu.fi -verkkokauppaan, jossa valitse kampanjaksi Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajaetu ja käytä etukoodia IP2024. Syöttäessäsi kampanjakoodin näkyviin avautuvat kampanjakohtaiset katsomot I ja J. Valitse istumapaikkasi ja vie varaus loppuun.

Etu voimassa 15.6.2024 saakka.

Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta: 0600 900 900 (ma-la 9-21, su 10-18) Hinta 2,00 EUR/alk. min + mpm/pvm. Ei myyntiä Tangomarkkinoiden tai Ilkka-Pohjalaisen toimistoista.

EHDOT

Etu koskee vain Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajia. Enintään 4 lippua / kestotilaaja. Etu ei koske jo lunastettuja lippuja, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Lipunmyynti vain lippu.fi -verkkokaupasta. Etu koskee molemmissa konserteissa I ja J -katsomoiden lippuja. Etuhintaisia lippuja on rajoitettu määrä. Kestotilaajaedut on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille.

Edut ja arvonnat suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakasetukirjeemme ja saat ilmoituksen aina, kun julkaisemme uusia etuja ja arvontoja, joita voit hyödyntää.

Lomakkeen tiedot tallennetaan I-Mediat Oy:n kuluttaja-asiakasrekisteriin. Käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteessamme kuvatulla tavalla.