Seinäjoen Tangomarkkinoiden Finaalikonsertit etuhintaan 36 €/kpl

Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajana saat lipun valitsemaasi Laulukilpailu-konserttiin etuhintaan 36 €/kpl (norm. 42/46 €).

FINAALIN KARSINTA
Seinäjoki Areena torstaina 7.7. klo 19

Neljä nais- ja neljä mieskilpailijaa taistelee jatkopaikastaan, kun tuomaristo valitsee kummastakin sarjasta kaksi kilpailijaa jatkamaan kilpailuaan lauantaina huipentuvaan Laulukilpailun Finaaliin.

FINAALI
Seinäjoki Areena lauantaina 9.7. klo 19

Kaksi nais- ja kaksi mieskilpailijaa kilpailee kirkkaimmista Tangokruunuista. Konsertin päätteeksi kruunataan Tangokuningatar ja Tangokuningas 2022.

Kilpailukonserttien musiikista vastaa Sami Pitkämön Orkesteri. Tuomaristossa Marco Bjurström, Marja Kokko, Hanna Pakarinen, Marko Maunuksela sekä tuomariston puheenjohtajana Nina Tapio.

Lippujen myynti

Konserttien etuhintaiset liput myynnissä vain verkossa: tangomarkkinat.fi/liput

Valitse konserttisi ja siirryt lippu.fi -verkkokauppaan, jossa valitse Ilkka-Pohjalainen ja käytä etukoodia IP22. Syöttäessäsi kampanjakoodin näkyviin avautuvat kampanjakohtaiset katsomot I, J, K ja L. Valitse istumapaikkasi ja vie varaus loppuun.

Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta: 0600 900 900 (ma-la 9-21, su 10-18) Hinta 2,00 EUR/alk. min + mpm/pvm. Ei myyntiä Tangomarkkinoiden tai Ilkka-Pohjalaisen toimistoista.

EHDOT

Etu koskee vain Ilkka-Pohjalaisen kestotilaajia. Enintään 4 lippua / kestotilaaja. Etu ei koske jo lunastettuja lippuja, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Lipunmyynti vain lippu.fi -verkkokaupasta. Etu koskee molemmissa konserteissa I, J, K ja L -katsomoiden lippuja. Etuhintaisia lippuja on rajoitettu määrä / konsertti. Kestotilaajaedut on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille.