Ilkka-Pohjalaisesta luet kahden maakunnan uutiset ja kiinnostavat teemajutut.

Me kerromme, miten maailmanlaajuiset trendit ja ilmiöt näyttäytyvät paikallisesti, miten päätökset ja tapahtumat vaikuttavat ihmisten elämään täällä, lähellä sinua. Iloitsemme alueen menestystarinoista ja myötäelämme menetyksissä ja pettymyksissä. Olemme pohjalaisten puolestapuhuja.

Liity joukkoon ja lue ensimmäinen kuukausi kaikki Ilkka-Pohjalaisen verkkosisällöt ja näköislehti tutustumishintaan.

Ilkka-Pohjalainen digitilaus

Ilkka-Pohjalainen DIGI
1. kk 1,90 €

Tilaa tästä

Ilkka-Pohjalainen Digi ensimmäinen kuukausi tutustumishintaan 1,90 €. Tilaus on jatkuva ja tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena (alk. 16,80 €/kk). Tilaus sisältää digilehden joka päivä verkossa ja sovelluksissa (Android ja iOS), digilehden arkiston sekä lukuoikeuden kaikkiin verkkosivun uutisiin.

Tutustumistarjous koskee kotimaahan tehtäviä uusia tilauksia. Tilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään I-Mediat Oy:n kuluttaja-asiakasrekisteriin. Tarjous on voimassa  31.8.2022 saakka. Rekisteriseloste: asiakaspalvelu.i-mediat.fi/rekisteriseloste. Tutustu myös tilausehtoihin osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tilausehdot.