Uutisvinkki

Jos tiellesi sattui uutinen, vinkkaa siitä Ilkka-Pohjalaisen toimitusta. Ota kuva ja lähetä se meille. Toimitus valitsee julkaistavat kuvat ja jos kuvasi päätyy lehden sivuille saat yllätyslahjan. Voit myös lähettää uutisvinkin.

Kuvia voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisen verkkosivuilla, painetussa lehdessä tai molemmissa.

Lähetä tekstiviestillä:
Lähetä uutiskuva kuvaviestinä numeroon 13523. Kirjoita viestin alkuun KUVA ja sen jälkeen viestisi. Viestit ovat maksuttomia.

Esim. KUVA Tulva uhkaa taloja. Teppo Kuvaaja

Julkaistun kuvan yhteydessä käytetään nimeä, jos se on viestin loppuun kirjoitettu. Viesti on maksuton ja palvelu toimii kotimaisilla operaattoreilla.

Lähetä lomakkeella:

Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet lähettämäänsä kuvaan ja oikeus luovuttaa kuva Ilkka-Pohjalaiselle. Lähettäjä luovuttaa Ilkka-Pohjalaiselle kuvan vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa ja käyttötarkoituksissa samoin kuin materiaalin edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden. Kuvan tekijänoikeudet jäävät sen lähettäjälle.

Kuvia käytetään vain uutistarkoituksiin, jolloin julkisella paikalla kuvaamiseen tai kuvassa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Mikäli kuva ei ole otettu julkisella paikalla, on lähettäjällä oltava suostumus kuvan julkaisuun kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä. Kuvaa tai lähettäjän tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Julkaistuista kuvista lähetetään yllätyslahja ja yhteystietojen saamiseksi kuvan lähettäjään otetaan yhteyttä Ilkka-Pohjalaisesta. Julkaisemattomista kuvista ei yllätyslahjaa anneta.