Uutisvinkki

Jos tiellesi sattui uutinen, vinkkaa siitä Ilkka-Pohjalaisen toimitusta. Ota kuva ja lähetä se meille. Toimitus valitsee julkaistavat kuvat ja jos kuvasi päätyy lehden sivuille saat yllätyslahjan. Voit myös lähettää uutisvinkin.

Kuvia voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisen verkkosivuilla, painetussa lehdessä tai molemmissa.

Lähetä tekstiviestillä:
Lähetä uutiskuva kuvaviestinä numeroon 13523. Kirjoita viestin alkuun VINKKI ja sen jälkeen viestisi. Viestit ovat maksuttomia.

Esim. VINKKI Tulva uhkaa taloja. Teppo Kuvaaja

Julkaistun kuvan yhteydessä käytetään nimeä, jos se on viestin loppuun kirjoitettu. Viesti on maksuton ja palvelu toimii kotimaisilla operaattoreilla.

Lähetä lomakkeella:

 • Lähetä tiedosto

 • Upload a File
 • Should be Empty:
 • Lähetä juttuvinkki

 • Lähetä tekstiviestillä

  Lähetä juttuvinkki tekstiviestinä numeroon 13523. Kirjoita viestin alkuun VINKKI ja sen jälkeen viestisi. Viestit ovat maksuttomia.

 • Käytä lomaketta

 • Should be Empty:
 • Lähetä mielipidekirjoitus

 • Ohjeet lähettäjälle:

  Nimen käyttö: Julkaisemme pitkät kirjoitukset nimellä ja vain poikkeustapauksissa nimimerkillä. Lyhyesti-palstalla ja tekstareissa nimimerkin käyttö on sallittu. Teksteihin (myös tekstiviesteihin) on liitettävä mukaan kirjoittajan nimi, osoite ja puhelinnumero, jotka jäävät vain toimituksen tietoon. Tekstiviestin lähetysohjeet löytyvät tekstaripalstan yhteydestä.

  Kirjoitusten mitat: Lyhyesti palstan tekstien tulee olla alle 1000 merkkiä välilyönteineen. Pitkien mielipidekirjoitusten maksimimitta on 3000 merkkiä.

  Toimitus valitsee julkaistavat tekstit, tarvittaessa lyhentää niitä ja korjaa kieliasua.

  Tiedustelut: Puh. 06 247 7524 (ma-pe 9.30-16.00)

 • Should be Empty:

Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet lähettämäänsä kuvaan ja oikeus luovuttaa kuva Ilkalle. Lähettäjä luovuttaa Ilkka-Pohjalaiselle kuvan vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa ja käyttötarkoituksissa samoin kuin materiaalin edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden. Kuvan tekijänoikeudet jäävät sen lähettäjälle.

Kuvia käytetään vain uutistarkoituksiin, jolloin julkisella paikalla kuvaamiseen tai kuvassa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Mikäli kuva ei ole otettu julkisella paikalla, on lähettäjällä oltava suostumus kuvan julkaisuun kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä. Kuvaa tai lähettäjän tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Julkaistuista kuvista lähetetään yllätyslahja ja yhteystietojen saamiseksi kuvan lähettäjään otetaan yhteyttä Ilkka-Pohjalaisesta. Julkaisemattomista kuvista ei yllätyslahjaa anneta.