Arvomme 2000 euron arvoisen matkalahjakortin

Välillä on hyvä katsella muita maisemia. Osallistu nyt upeaan juhla-arvontaamme ja voita kahden hengen lomamatka! Voit itse valita matkakohteesi ja ajankohdan, sillä arvomme hulppean 2000 euron arvoisen Tjäreborgin lahjakortin, joka on voimassa kolme vuotta. Arvonta suoritetaan ma 30.3.2020. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Lahjakortin arvonnan säännöt löydät tämän sivun alaosasta.

Näin osallistut

1. Tekstiviestillä:

Lähetä tekstiviesti: IP (väli) AURINKO (väli) Nimesi ja osoitteesi numeroon 17191.
Esim. IP AURINKO Matti Mallikas Mallitie 123 62100 LAPUA. Viestin hinta 1,70 €.

2. Tai lomakkeella:

 
1. Arvonnan järjestäjä
I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua ajalla 16.2.-30.3.2020.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua lehdessä julkaistavan ohjeen mukaisesti tai muualla kampanjoissa mainituilla tavoilla tai automaattisesti tekemällä osallistumiseen vaadittavan toimen. Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvontapäivä on ma 30.3.2020. Voittajien nimet voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa tai lehden verkkosivuilla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot
Palkintona on 2 000 € arvoinen Tjäreborgin lahjakortti, joka on voimassa kolme vuotta.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tietosuojaseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.