Nyt on aika juhlia!

Kevään ylioppilas, ammattiin valmistunut tai tutkinnon suorittanut: juhlista elokuulle siirtynyttä tähtihetkeäsi julkaisemalla kutsusi ja kiitoksesi Ilkka-Pohjalaisessa.

Juhlakutsut julkaistaan Ilkka-Pohjalaisessa kunnittain lauantaina 22.8. Ilmoituksesi tulee olla Ilkka-Pohjalaisessa viimeistään keskiviikkona 19.8. klo 12.00 mennessä.

Kiitosilmoitukset julkaistaan lauantaina 12.9. Ilmoituksesi tulee olla perillä viimeistään torstaina 10.9. klo 12.00.

Ilmoita itsepalvelussa

Tarjous: Kutsu- ja kiitosilmoitus yhteishintaan 59 € (norm. 69 €)

Tarjoushinta koskee kutsun yhteydessä ostettua kuvallista kiitosilmoitusta.

Kutsujen ja kiitosten Ilmoitusmallit

Näin jätät ilmoituksesi:

KÄTEVÄSTI VERKOSSA:

Siirry itsepalveluun
  1. Siirry itsepalveluun yllä olevaa painiketta klikkaamalla.
  2. Valitse haluamasi ilmoituskoko (tässä vaiheessa voit valita tarjoushintaisen kutsu- ja kiitospaketin tai yksittäisen ilmoituksen).
  3. Kirjoita mieleisesi teksti ja lisää oma valokuvasi tai valmis kuva kuvapankista.
  4. Tarkista ilmoitusteksti, hyväksy ja siirry maksamaan.

VOIT JÄTTÄÄ ILMOITUKSESI MYÖS:

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@ilkkapohjalainen.fi (liitä mukaan maksukuitti, katso maksutilit täältä)
Puhelimitse: 06 2477 202. Puhelinpalvelu avoinna ma–pe 8–16.
Asiakaspalvelussa: Koulukatu 10, Seinäjoki ja Hietasaarenkatu 19, Vaasa. Käynti ajanvarauksella.