Tilaajalle

Järviseutu-lehdestä löydät tietoa oman paikkakuntasi tapahtumista, uutisista ja ilmiöistä. Lue päivän lehti sinulle sopivimmalla tavalla, hyödynnä monet tilaajien edut ja arvonnat sekä hallitse tilaustasi.

jarviseutu-lehti.fi
Järviseutu-digilehti
Aktivoi I-Mediatili

Ota kaikki digisisällöt käyttöösi jo tänään!

Tilaajana saat kaikki Jurvan Sanomien digitaaliset sisällöt käyttöösi, kun ensin aktivoit itsellesi I-Mediatilin. I-Mediatili on henkilökohtainen tilaajatunnuksesi ja sen aktivointi on tilaajille maksutonta.

Mikäli sinulla on jo I-Mediatili luotuna ja tilaus voimassa, voit vain kirjautua sisään ja nauttia sisällöstä.

Edut ja arvonnat

Oikopolut

Omat tiedot -sivuilla voit kätevästi tarkastella tilauksiasi, tehdä pysyvän tai tilapäisen osoitteenmuutoksen ja ilmoittaa jakelunkeskeytyksen. Voit myös päivittää I-Mediatilin käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos sinulla ei ole vielä I-Mediatiliä, voit luoda sen täällä.

Osoitteenmuutokset eivät siirry meille Postin/Maistraatin järjestelmistä. Tilaajana voit muuttaa tilauksen osoitetta kätevästi Omat tiedot -sivulla.

Tilaajana voit ilmoittaa tilapäisestä osoitteenmuutoksesta kätevästi Omat tiedot -sivulla. Tilapäisen osoitteenmuutoksen minimiaika on kaksi päivää. Tilapäiset osoitteenmuutokset ovat mahdollisia vain kotimaassa.

Tilaajana voit maksaa laskusi tai muuttaa laskun eräpäivää kätevästi Omat tiedot -sivulla.

Jäikö lehti tulematta? Löydät täältä yhteystiedot, joihin voit olla yhteydessä jakeluhäiriöihin liittyen.

Löydät täältä tietoa lehden ilmestymisestä.

Tilaajana voit tallentaa jakelunkeskeytyksen kätevästi Omat tiedot -sivulla. Voit myös ilmoittaa jakelunkeskeytyksen lehden tilaajapalveluun.