Tilaajalle

Järviseutu-lehdestä löydät tietoa oman paikkakuntasi tapahtumista, uutisista ja ilmiöistä. Lue päivän lehti sinulle sopivimmalla tavalla, hyödynnä monet tilaajien edut ja arvonnat sekä hallitse tilaustasi.

Ota kaikki digisisällöt käyttöösi jo tänään!

Tilaajana saat kaikki Jurvan Sanomien digitaaliset sisällöt käyttöösi, kun ensin aktivoit itsellesi I-Mediatilin. I-Mediatili on henkilökohtainen tilaajatunnuksesi ja sen aktivointi on tilaajille maksutonta.

Mikäli sinulla on jo I-Mediatili luotuna ja tilaus voimassa, voit vain kirjautua sisään ja nauttia sisällöstä.

Edut ja arvonnat

Oikopolut

Omat tiedot -sivuilla voit kätevästi tarkastella tilauksiasi, tehdä pysyvän tai tilapäisen osoitteenmuutoksen ja ilmoittaa jakelunkeskeytyksen. Voit myös päivittää I-Mediatilin käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos sinulla ei ole vielä I-Mediatiliä, voit luoda sen täällä.

Osoitteenmuutokset eivät siirry meille Postin/Maistraatin järjestelmistä. Tilaajana voit muuttaa tilauksen osoitetta kätevästi Omat tiedot -sivulla.

Tilaajana voit ilmoittaa tilapäisestä osoitteenmuutoksesta kätevästi Omat tiedot -sivulla. Tilapäisen osoitteenmuutoksen minimiaika on kaksi päivää. Tilapäiset osoitteenmuutokset ovat mahdollisia vain kotimaassa.

Tilaajana voit maksaa laskusi tai muuttaa laskun eräpäivää kätevästi Omat tiedot -sivulla.

Jäikö lehti tulematta? Löydät täältä yhteystiedot, joihin voit olla yhteydessä jakeluhäiriöihin liittyen.

Löydät täältä tietoa lehden ilmestymisestä.

Tilaajana voit tallentaa jakelunkeskeytyksen kätevästi Omat tiedot -sivulla. Voit myös ilmoittaa jakelunkeskeytyksen lehden tilaajapalveluun.