Liity I-Mediat-lukijapaneeliin

Haluatko vaikuttaa lehtemme mainontaan ja sisältöön? Liity mukaan lukijapaneeliin!

Kokemuksesta tiedämme, että annetulla palautteella on merkittävä rooli yritysten mainonnan linjauksessa, vaikuttavuuden arvioinnissa sekä uusien mainosten suunnittelussa. Osallistumalla paneelityöskentelyyn pääset myös kommentoimaan ja vaikuttamaan mainonnan suunnitteluun. Välillä kyselyt voivat myös koskea ajankohtaisia paikallisia asioita tai tapahtumia, joista haluamme kuulla mielipiteesi.

Kiinnostuitko?
Kun liityt paneeliimme, saat tutkimuskyselyitä sähköpostitse. Kyselyt ovat lyhyitä ja vastaaminen on vapaaehtoista. Vastaukset käsitellään aina luottamuksellisesti, henkilötietosi eivät tule esille missään vaiheessa. Kysymykset liittyvät yleensä lehdessä olevaan mainontaan tai toimitukselliseen sisältöön. Paneelissa mukana oleminen edellyttää internet-yhteyttä, sähköpostiosoitetta sekä mahdollisuutta lukea Ilkka-Pohjalaista, Eparia tai Ikkunaa.

Pisteitä ja palkintoja
Vastaamalla voit vaikuttaa ja samalla saat jokaisesta tutkimusvastauksestasi pisteitä, jotka kartuttavat pistetiliäsi. Pistetilin täyttyessä voit lunastaa pieniä palkintoja: Ässä-arpoja, lahjakortteja ja leffalippuja. Tutkimuspaneeliamme hallinnoi RAM, Research and Analysis of Media Oy, joka on kansainvälinen medioiden tutkimiseen erikoistunut yritys ja toimii Suomen lisäksi 17 eri maassa.

Jos kiinnostuit, klikkaa tästä Rekisteröinti-sivulle ja liity mukaan!