Vaasa Meet and Eat – 1.-2.9.2023

Vaasa Meet and Eat -tapahtuma jatkaa perinteikkään Ikkuna Festivaalin jalanjäljillä. Tapahtumassa nautiskellaan vaasalaisten ravintoloiden tarjonnasta.

Ravintoloissa nautitaan perjantaina ja lauantaina kolmen ruokalajin Meet and Eat -menuta tai Meet and eat -annoksia. Kolmen ruokalajin menun voit nauttia hintaan 35 € ja annoksen hintaan 20 €. Ruokatapahtuman aikana voit osallistua myös arvontaan!

Kaikki Vaasa Meet and Eat -tapahtuman menut ja annokset julkaistaan täällä.

Vaasa Meet and Eat – 1.-2.9.2023

Vaasa Meet and Eat ordnas igen i september. Där har du möjligheten att njuta av Vasas restaurangers utbud.

Restaurangen erbjuder en tre rätters Meet and eat -meny för 35 € och en Meet and eat -portion för 20 €.

Alla menyer och portioner finns här.

Ruokatapahtumassa mukana

Osallistu arvontaan!

Vaasa Meet and Eatin jokaisessa tapahtumapaikassa voit osallistua arvontaan. Palkintoina mm. elekroniikkalahjakortti!

Vinn presentkort!

På alla festivalrestauranger kan du delta i vår utlottningen. Som pris utlottas presentkort!

1. Arvonnan järjestäjä
I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua ajalla 1.9 – 2.9.2023.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua Vaasa Meet and Eatissa mukana olevissa ravintoloissa ja baareissa/pubeissa täyttämällä arvontakupongin.

Osallistumisoikeutta arvontaan ei ole Ilkka Oyj:n henkilökunnalla eikä heidän perheenjäsenillään eikä niillä henkilöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvonta suoritetaan to 14.9.2023. Arvonnan suorittavat I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä annettuihin yhteystietoihin.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa seitsemän (7) päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän määräämin ehdoin.

Voittajien nimet voidaan julkistaa Vaasa-lehdessä, Vaasa-lehden verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

5. Palkinnot
Palkintona on lahjakortteja. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin rekisteriselosteessa, jonka löydät osoitteessa asiakaspalvelu.i-mediat.fi/tietosuojaseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

Jaa tapahtuma