Kysyimme kuukausi sitten nimiehdotuksia kaupunkilehtemme järjestämälle ravintolaruuan tapahtumalle. Viikonlopun mittainen Ikkuna-festivaali on jo yli kymmenen vuoden ajan saanut ihmiset lähtemään ulos syömään aina syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Nyt ruokatapahtuma saa uuden nimen, kun lehden nimikin on vaihtunut Vaasaksi. Äänestä ehdokkaistasi oma suosikkisi. Halutessasi voit täyttää myös yhteystietosi, jolla voit osallistua VAASA-kangaskassin arvontaan.

Äänestys alkaa keskiviikkona 30.3. ja päättyy tiistaina 5.4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

1. Arvonnan järjestäjä

I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua ajalla 30.3. – 5.4.2022.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka äänestävät ruokatapahtumalle uutta nimeä ja jättävät yhteystietonsa. Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

Osallistumisoikeutta arvontaan ei ole Ilkka-Yhtymän henkilökunnalla eikä heidän perheenjäsenillä eikä niillä henkilöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvonnan suorittavat I-Mediat Oy:n edustajat maanantaina 11.4.2022. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä annettuihin yhteystietoihin.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.  Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa seitsemän (7) päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän määräämin ehdoin.

Voittajien nimet voidaan julkistaa Vaasassa, lehden verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

5. Palkinnot
Palkintona on 5 kpl n. 10 euron arvoista VAASA-kangaskassia. Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoon. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin rekisteriselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/rekisteriseloste. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot tulevat ainoastaan Vaasan toimituksen tietoon. Niitä ei käytetä arvonnan jälkeen muuhun tarkoitukseen, eikä niitä myydä tai luovuteta eteenpäin. Yhteystietoja säilytetään palkintojenjakoon saakka, sen jälkeen ne tuhotaan.