Jätä ilmoitus Seuratoimintapalstalle

Seuratoimintapalsta julkaistaan lehdessämme viikoittain. Materiaalien on oltava perillä viimeistään julkaisupäivää edeltävänä perjantaina klo 14 mennessä. Palsta on tarkoitettu seuroille ja yhdistyksille niiden omille jäsenille järjestettyjen tapahtumien tiedottamiseen. Enintään 170 merkin mittaisen ilmaisen tekstin voi jättää Komiat-lehden verkkosivujen kautta. Yli 170 merkin pituinen teksti on annettava sähköpostitse tai puhelimitse.

Seuratoimintailmoituksen kuusi ensimmäistä riviä (170 merkkiä) ovat ilmaisia, sen jälkeen laskutamme ilmoittelusta seuratoimintapalstalla 1,50 € / rivi + alv 24 %. Laskutusta varten tarvitsemme yhdistyksen laskutustiedot.

Puolueiden ja yhdistysten vuosikokousilmoitukset ovat aina maksullisia ilmoituksia. Jättäessäsi ilmoitusta vuosikokouksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 2477 885 tai ilmoitukset@komiat.fi. Varaukset on tehtävä julkaisupäivää edeltävänä maanantaina klo 12 mennessä.

Jätä ilmoitus seuratoimintapalstalle alla olevalla lomakkeella

Seuratoimintapalsta-ilmoituksen voi jättää myös
– sähköpostilla asiakaspalvelu@komiat.fi
– puhelimella 06 2477 885.

Ilmoituksen jättämisen yhteydessä annettuja tietoja säilytetään vain niin kauan kuin julkaisu vaatii ja katsotaan tarpeelliseksi mahdollisen korjauksen näkökulmasta.

Tarvitseeko yhdistyksesi mainontaa kokoukseen tai tapahtumaan? Kutsu väki koolle ja ilmoita kokouksesta tai tapahtumasta! Ota yhteys asiakaspalveluumme ja kysy samalla tarjoushintojamme, p. 06 2477 885.