Hyödynnä kestotilaajan ilmoitusetu

Tarjoamme kestotilaajillemme 1.1.2021 lähtien 30 €:n kertaluonteisen edun (1 kpl/vuosi) normaalihintaisissa kuluttajailmoituksissa.

Olet kestotilaaja, jos tilauksesi on voimassa toistaiseksi. Edut koskevat myös digin kestotilaajia sekä viikonlopputilauksen kestotilaajia. Edun saat käyttöösi asiakasnumerollasi, joka löytyy tilauslaskustasi. Itsepalvelussa saat edun käyttöösi kampanjakoodilla KESTOETU. Hintalaskuri vähentää automaattisesti ilmoituksen hinnasta 30 euroa. Kirjoita lisätietoihin kestotilaajan tiedot tai asiakasnumero.

Etua ei voi yhdistää määräaikaisiin kampanjoihin tai tarjoushintoihin, eikä käyttää itsepalvelussa Toripäivät-ilmoitukseen. Alennuksen voi käyttää vain kerran. Etua ei vaihdeta rahaksi osittain eikä kokonaan, eikä siitä palauteta rahaa.

Toimita ilmoitusaineistosi yhdessä asiakasnumerosi kanssa asiakaspalveluumme. Lisätietoja yksityisilmoituksista puh. (06) 2477 202. Ilkka-Pohjalaisen ilmoituspalstat: Perheilmoitukset, Toripäivät, Suruilmoitukset ja Yksityisilmoitukset.

Lisätietoa ilmoittamisesta Ilkka-Pohjalaisessa.