Aloita uusi vuosi ihan nollasta

Uuden vuoden parhaat tarjoukset

Saat Ilkka-Pohjalaisen tilauksesi ensimmäisen kuukauden nyt pyöreään 0 €:n hintaan  – ja seuraavatkin 5 kuukautta huimaan tarjoushintaan. Valitse mieleisesi tilausvaihtoehto!

Ilkka-Pohjalainen yhdistelmätilaus

Ilkka-Pohjalainen
1. kk 0 € +
5 kk vain 26,80 €/kk

Tilaa tästä

Tarjoushinta 6 kk yht. 134 € (norm. 219 €). Säästät 39 %.
Tilaus on määräaikainen ja sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Ilkka-Pohjalainen digitilaus

Ilkka-Pohjalainen DIGI
1. kk 0 € +
5 kk vain 13,00 €/kk

Tilaa tästä

Tarjoushinta 6 kk yht. 65 €  (norm. 107,80 €). Säästät 40 %.
Tilaus on määräaikainen ja se sisältää digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Tarjoukset koskevat kotimaahan tehtäviä uusia tilauksia. Tilaukset ovat määräaikaisia. Tilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään I-Mediat Oy:n kuluttaja-asiakasrekisteriin. Tarjoukset ovat voimassa vain ke 3.2.2021 saakka. Rekisteriseloste: asiakaspalvelu.i-mediat.fi/rekisteriseloste. Tutustu myös tilausehtoihin osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tilausehdot.

Tilaa ja voit voittaa robotti-imurin tai Rossignol-suksipaketin

Tilaa I-P ja voita palkintoja

Kun tilaat nyt Ilkka-Pohjalaisen, osallistut samalla arvontaan, jonka voittaja saa valita itselleen palkinnoksi joko robotti-imurin tai Rossignol-suksipaketin (arvo 500 €). Lisäksi arvomme 100 kpl upeita Ilkka-Pohjalainen-tupsupipoja. Arvonnat suoritetaan ke 3.2.2021.

1. Arvonnan järjestäjä

I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua ajalla 30.12.2020 – 3.2.2021.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka tekevät julkaistussa kampanjassa edellytetyn osallistumistoimenpiteen (tilaus tai muu osallistumistoimenpide). Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvontapäivä on ke 3.2.2021. Voittajien nimet voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa tai lehden verkkosivuilla. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot
Palkintona on 500 €:n arvoinen robotti-imuri tai Rossignol-suksipaketti. Lisäksi arvotaan 100 kpl Ilkka-Pohjalainen-tupsupipoja. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/rekisteriseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

Tervetuloa tyytyväisten lukijoiden joukkoon

Päivä lähtee Ilkka-Pohjalaista lukemalla hyvin käyntiin! On tärkeää, että meillä pohjalaisilla on oma media, jossa tuodaan esille alueemme ilmiöitä ja menestystarinoita.

Tuomo Mukkala, Ilkka-Pohjalaisen tilaaja

Uusi Ilkka-Pohjalainen on raikas, selkeä ja ajankohtainen. Tykkään erityisesti uudesta sovelluksesta, josta löytyy kätevästi myös edellisten päivien lehdet.

Sanna Tiainen, Ilkka-Pohjalainen Digin tilaaja

Jaa