Hereillä kellon ympäri – jotta sinun ei tarvitse

Pysy kärryillä – tilaa Ilkka-Pohjalainen

Lähde sinäkin Ilkka-Pohjalaisen matkaan. Tilaa ja nauti Ilkka-Pohjalaisen sisällöistä sekä printissä että digissä tai pelkästään digitaalisessa muodossa. Ilkka-Pohjalaista lukemalla saat tietää muun muassa kaikki tärkeimmät uutiset ja näkökulmat kuntavaaleista.

Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi heti! Tilaamalla nyt osallistut samalla arvontaan ja voit voittaa 1 000 euroa puhtaana käteen.

Ilkka-Pohjalainen yhdistelmätilaus

Ilkka-Pohjalainen
5 kk vain 25,80 €/kk

Tilaa tästä

Tarjoushinta 5 kk yht. 129 € (norm. 183,50 €). Säästät 30 %. Voit maksaa jopa 4 erässä.
Tilaus on määräaikainen ja sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Ilkka-Pohjalainen digitilaus

Ilkka-Pohjalainen Digi
5 kk vain 12,90 €/kk

Tilaa tästä

Tarjoushinta 5 kk yht. 64,50 €  (norm. 90 €). Säästät 28 %. Voit maksaa 1-2 erässä.
Tilaus on määräaikainen ja se sisältää digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Tarjoukset koskevat kotimaahan tehtäviä uusia tilauksia. Tilaukset ovat määräaikaisia. Tilauksen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään I-Mediat Oy:n kuluttaja-asiakasrekisteriin. Tarjoukset ovat voimassa vain ke 31.3.2021 saakka. Rekisteriseloste: asiakaspalvelu.i-mediat.fi/rekisteriseloste. Tutustu myös tilausehtoihin osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tilausehdot.

Tilaa ja voit voittaa 1 000 € puhtaana käteen!

Tilaa ja voita

Mitä tekisit tuhannella eurolla? Ostaisitko kodin elektroniikkaa, urheiluvälineitä, vaatteita, hemmottelua, matkan jonnekin sitten, kun on sen aika? Vai käyttäisitkö rahan päivittäisen arkesi pyörittämiseen tai esimerkiksi omiin juhliisi? Arvonta suoritetaan ke 31.3.2021.

1. Arvonnan järjestäjä

I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua ajalla 30.1.2021 – 31.3.2021.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka tekevät julkaistussa kampanjassa edellytetyn osallistumistoimenpiteen (tilaus tai muu osallistumistoimenpide). Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvontapäivä on ke 31.3.2021. Voittajan nimi voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa tai lehden verkkosivuilla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot
Palkintona on 1 000 € puhtaana käteen. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/rekisteriseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

Tervetuloa tyytyväisten lukijoiden joukkoon

Tuomon kokemuksia Ilkka-Pohjalaisesta
Päivä lähtee Ilkka-Pohjalaista lukemalla hyvin käyntiin! On tärkeää, että meillä pohjalaisilla on oma media, joka kertoo juuri meidän alueemme uutisista, ilmiöistä ja tapahtumista.
Tuomo Mukkala, Ilkka-Pohjalaisen tilaaja

Jaa