Oikea tieto on tärkeää

Oikea tieto yhdistää – lukemalla tiedät

Elämme juuri nyt yhdessä poikkeuksellisia aikoja.

Vallitseva tilanne koettelee meitä yhteiskuntana, yhteisöinä, perheinä ja yksilöinä. Tällaisina aikoina oikean tiedon merkitys kasvaa, sillä se auttaa meitä voittamaan pelon ja epävarmuuden. Se pitää meidät yhdessä.

Me Ilkka-Pohjalaisessa koemme tärkeimmäksi tehtäväksemme selvittää ja kertoa ajankohtaiset asiat niin kuin ne ovat – luotettavasti, ymmärrettävästi ja viivyttelemättä. Samaan aikaan haluamme myös tuoda sisällöillämme iloa ja valoa lukijoidemme elämään.

Toivomme, että sinäkin arvostat näitä asioita ja otat Ilkka-Pohjalaisen omaksesi. Pidetään yhtä.

Tilaa Ilkka-Pohjalainen kotiisi edullisesti!

Oikea tieto on tärkeää

Ilkka-Pohjalainen DIGI 2-5 kk vain 12,75 €/kk

Valitse itse sopivin tilauksen pituus. Voit maksaa erissä. Tarjoushinta 12,75 €/kk. Norm. 1 kk 18,80 €. Alennus -27 %. Tilaus on määräaikainen ja se sisältää digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Ilkka-Pohjalainen DIGI
5 kk yhteensä 63,75 €

Tilaa tästä

Ilkka-Pohjalainen DIGI
4 kk yhteensä 51,00 €

Tilaa tästä

Ilkka-Pohjalainen DIGI
3 kk yhteensä 38,25 €

Tilaa tästä

Ilkka-Pohjalainen DIGI
2 kk yhteensä 25,50 €

Tilaa tästä

Ilkka-Pohjalainen 2-5 kk vain 25,50 €/kk

Valitse itse sopivin tilauksen pituus. Voit maksaa erissä. Tarjoushinta 25,50 €/kk. Norm. 1 kk 40 €. Alennus -33 %. Tilaus on määräaikainen ja se sisältää paperilehden, digilehden ja verkkopalvelun tilaajasisällöt.

Ilkka-Pohjalainen
5 kk yhteensä 127,50 €

Tilaa tästä

Ilkka-Pohjalainen
4 kk yhteensä 102,00 €

Tilaa tästä

Ilkka-Pohjalainen
3 kk yhteensä 76,50 €

Tilaa tästä

Ilkka-Pohjalainen
2 kk yhteensä 51,00 €

Tilaa tästä

Tilaa Ilkka-Pohjalainen ja voita Apple iPad

Tilaamalla Ilkka-Pohjalaisen nyt osallistut automaattisesti Apple iPad -tabletin arvontaan. Tabletilla Ilkka-Pohjalaisen digilehden lukeminen käy näppärästi missä ja milloin vain. Digilehden ja verkon tilaajasisältöjen lukuoikeus kuuluu kaikkiin Ilkka-Pohjalaisen kuluttajatilauksiin.

Tabletin arvonta suoritetaan 1.6.2020. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Arvonnan säännöt: ilkkapohjalainen.fi/ipad.

1. Arvonnan järjestäjä
I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua ajalla 25.3. – 29.5.2020.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki ne, jotka tekevät julkaistussa kampanjassa edellytetyn osallistumistoimenpiteen (tilaus tai muu osallistumistoimenpide). Osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvontapäivä on ma 1.6.2020. Voittajien nimet voidaan julkaista Ilkka-Pohjalaisessa tai lehden verkkosivuilla. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan suorittaa I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä antamiin yhteystietoihin.

5. Palkinnot
Palkintona on iPad Cellular 128 GB kulta (2019). Arvonnan palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoon. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, jonka löydät osoitteessa ilkkapohjalainen.fi/tietosuojaseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.