Hyödynnä kestotilaajan etu

Kestotilaajana voit antaa Suupohjan Sanomat lahjaksi ystävällesi. Lahjatilaus sisältää neljän viikon lehdet. Tilaus sisältää paperilehden, digilehden ja kaikki verkkopalvelun sisällöt.

Tarjous on voimassa 31.12.2022 asti.

Tilaa asiakasnumerollasi

Siirry tilauslomakkeelle täyttämällä asiakasnumerosi ja postinumerosi:

Asiakasnumero hukassa?

Löydät asiakasnumeron tilauslaskusta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puh. 06 2477 885 tai asiakaspalvelu@i-mediat.fi.

Jos sinulla on aktiivinen tilaus ja matkapuhelinnumerosi on tallennettu tilausjärjestelmäämme, voit tilata asiakasnumeron lähettämällä tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13523. Viesti on maksuton.

Tilaa ilman asiakasnumeroa

Jos sinulla ei ole asiakasnumeroa, tee tilaus erillisellä lomakkeella täällä. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Tilausehdot:
Lahjatilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta. Tilaus sisältää paperilehden, digilehden ja kaikki verkkopalvelun sisällöt. Tilauksen pituus on neljä viikkoa. Lahjatilausedun saavat vain Viiskunta-lehden kestotilaajat ja se koskee uusia tilauksia. Tilaajan oman tilauksen tulee olla voimassa ja jakelussa tarjous- ja tilausaikana. Lahjakampanja koskee ainoastaan Suomeen tehtäviä tilauksia. Muistathan kysyä saajalta luvan lahjalehtien toimittamiseen.