Tilaajalle

Ilkka-Pohjalaisesta löydät tietoa niin lähiseudun tapahtumista, uutisista ja ilmiöistä kuin merkittävimmistä valtakunnallisista ja maailmanlaajuisista aiheista. Lue päivän lehti sinulle sopivimmalla tavalla, hyödynnä monet tilaajien edut ja arvonnat sekä hallitse tilaustasi. 

Ota kaikki digisisällöt käyttöösi jo tänään!

Tilaajana saat kaikki Ilkka-Pohjalaisen digitaaliset sisällöt käyttöösi, kun ensin aktivoit itsellesi I-Mediatilin. I-Mediatili on henkilökohtainen tilaajatunnuksesi ja sen aktivointi on tilaajille maksutonta.

Mikäli sinulla on jo I-Mediatili luotuna ja tilaus voimassa, voit vain kirjautua sisään ja nauttia sisällöstä.

Edut ja arvonnat

Edut ja arvonnat suoraan sähköpostiisi

Tilaa asiakasetukirjeemme ja saat ilmoituksen aina, kun julkaisemme uusia etuja ja arvontoja, joita voit hyödyntää.

Lomakkeen tiedot tallennetaan I-Mediat Oy:n kuluttaja-asiakasrekisteriin. Käsittelemme henkilötietoja rekisteriselosteessamme kuvatulla tavalla.

Ajankohtaista

Oikopolut

Omat tiedot -sivuilla voit kätevästi tarkastella tilauksiasi, tehdä pysyvän tai tilapäisen osoitteenmuutoksen ja ilmoittaa jakelunkeskeytyksen. Voit myös päivittää I-Mediatilin käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos sinulla ei ole vielä I-Mediatiliä, voit luoda sen täällä.

Tilaajana saat kaikki digitaaliset sisällöt käyttöösi, kun ensin aktivoit itsellesi I-Mediatilin. Voit aktivoida I-Mediatilin täällä.

Tilaajana voit jakaa digilukuoikeuden kolmelle samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenellesi. Lukuoikeuden jakaminen onnistuu Omat tiedot -sivuilla kohdassa Tilaukset.

Katso tilaajien edut, arvonnat ja kilpailut  Edut ja arvonnat -sivultamme.

Osoitteenmuutokset eivät siirry meille Postin/Maistraatin järjestelmistä. Tilaajana voit muuttaa tilauksen osoitetta kätevästi Omat tiedot -sivulla.

Tilaajana voit ilmoittaa tilapäisestä osoitteenmuutoksesta kätevästi Omat tiedot -sivulla. Tilapäisen osoitteenmuutoksen minimiaika on kaksi päivää. Tilapäiset osoitteenmuutokset ovat mahdollisia vain kotimaassa.

Tilaajana voit tallentaa jakelunkeskeytyksen kätevästi Omat tiedot -sivulla.

Tilaajana voit maksaa laskusi tai muuttaa laskun eräpäivää kätevästi Omat tiedot -sivulla.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat päivän kiinnostavimmat ja tärkeimmät uutiset suoraan sähköpostiisi. Tilaa maksuton uutiskirje tästä.

Haluatko vaikuttaa lehtemme mainontaan ja sisältöön? Liity mukaan Ilkka-Pohjalaisen lukijayhteisöön!