Ilmoita

Tilaajien ja lukijoiden ilmoitukset kuuluvat Jurvan Sanomien suosituimpien ja luetuimpien osioiden joukkoon. Yllätä onnitteluilmoituksella, ilmoita kohdanneesta surusta, kauppaa myynnissä olevaa autoa, venettä tai vaikkapa asuntoa.
Käytä ilmoitukseesi omaa kuva-albumiasi juuri sen oikean tunnelman saamiseksi – Jurvan Sanomien runsaat kuvapankit ovat myös käytettävissäsi. Yrityksille suunnatuista ilmoitusvaihtoehdoista löydät lisätietoa täältä.

PERHEUUTISET

Ilmoita itsepalvelussa

Onnittele päivänsankaria, kutsu juhliin, kerro elämäsi tähtihetkistä: kihloista, häistä, kastajaisista tai nimiäisistä. Tähtihetkiä on monenlaisia – vain mielikuvituksesi on rajana.

Voit valmistaa ilmoituksen itsepalvelua hyödyntäen. Palvelu ohjaa ilmoituksen suunnittelussa ja käytössäsi on Jurvan Sanomien runsasta kuvapankki.

Voit myös asioida asiakaspalvelussamme. Suunnittelemme ja valmistamme ilmoituksen toiveidesi mukaan.

Tutustu ilmoitusvaihtoehtoihin ja hintoihin:
Perheuutiset-mallikirja (pdf)

Perheuutiset-hinnasto
Vaihtoehdot ilmoituksen jättöön
Tutustu ilmoittajan kestoetuun

KUN SURU
KOSKETTAA

Ilmoita itsepalvelussa

Kuolinilmoitus on kaunis tapa muistaa vainajaa. Surukiitoksella voit kiittää läheisiä ja ystäviä osanotosta ja myötäelämisestä. Muistoilmoituksella voit muistaa vainajaa esim. vuosipäivänä.

Voit valmistaa kuolinilmoituksen ja surukiitoksen helposti itsepalvelussa. Palvelu ohjaa ilmoituksen valmistamisessa ja käytössäsi on kuva- ja värssypankki. Voit tallentaa keskeneräisen ilmoituksen ja palata siihen myöhemmin.

Voit myös asioida asiakaspalvelussamme. Suunnittelemme ja valmistamme ilmoituksen toiveidesi mukaan. Pyydettäessä voimme lähettää oikovedoksen sähköpostitse ennen varsinaista julkaisupäivää. Toimita ilmoituksesi viimeistään julkaisupäivää edeltävänä arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

Voit jättää ilmoituksesi välitettäväksi toiseen sanomalehteen. Myös osalla hautaustoimistoista on kuolinilmoituspalvelu.

Tutustu ilmoitusvaihtoehtoihin ja hintoihin:
Kun suru koskettaa -mallikirja (pdf)

Kun suru koskettaa -hinnasto
Vaihtoehdot ilmoituksen jättöön

LUKIJA-
ILMOITUKSET

Lukijailmoituksella saat näkyvyyttä – pieninkin ilmoitus Jurvan Sanomissa huomataan. Voit tehdä ilmoituksestasi oman näköisesi ja erottautua joukosta.

Ilmoitukseen liitetään halutessasi kuvaa, värejä ym. tehosteita niin, että ilmoituksesi huomataan.

Lukijailmoituksia julkaisemme Jurvan Sanomissa viikoittain.

Lukijailmoitusten hinnasto
Vaihtoehdot ilmoituksen jättöön

SEURATOIMINTA

Ilmoita verkkolomakkeella

Seuratoimintapalsta julkaistaan lehdessämme viikoittain. Palstalla seurat ja yhdistykset tavoittavat jäsenensä.

Seuratoimintapalsta on tarkoitettu seuroille ja yhdistyksille niiden omille jäsenille järjestettyjen tapahtumien tiedottamiseen.

Tarvitseeko yhdistyksesi mainontaa kokoukseen tai tapahtumaan? Ota yhteys asiakaspalveluumme ja kysy samalla tarjoushintojamme.

Seuratoimintailmoitusten hinnasto
Vaihtoehdot ilmoituksen jättöön
Lue lisää

Katso edut, arvonnat ja kilpailut.

Ilmoita tapahtumasta
Ilmoita vauvan syntymästä
Jätä kuolinuutinen

Tietoa ilmoituksista

Kestotilaajan ilmoitusetu
Lisätietoa ilmoituksista
Vaihtoehdot ilmoituksen jättöön
Kuluttajailmoitushinnasto
Kuluttajailmoitusehdot
Mainonnan ratkaisut yrityksille