Lisätietoa ilmoituksista

Yritysten ilmoitus- ja mainostusvaihtoehdoista löydät lisätietoa mainostajille suunnatulta sivustoltamme täältä.

Perheuutiset
Kun suru koskettaa
Lukijailmoitukset
Seuratoiminta

Vinkkejä hyvään ilmoitukseen

  • Laatiessasi ilmoitusta huomioithan, että kuvallisessa ilmoituksessa tekstimäärä rajoittuu kuvan koon mukaan ja kuvan maksimikoko on enintään 2 Mt.
  • Mikäli ilmoituksesi sisältää useita nimiä, erottele nimet selkeästi välilyönneillä ja pilkuilla.
  • Jos tarvitset muita kokoja, ole yhteydessä lehtemme asiakaspalveluun.

Huomioi seuraavat asiat

  • Ilmoituksen jättäjänä vastaat sisällön ja tekstin oikeellisuudesta. Pidätämme oikeuden puuttua tekstisisältöön tai jättää sen julkaisematta.
  • Ilmoittajana vastaat siitä, ettei antamasi aineiston julkaiseminen loukkaa kenenkään tekijänoikeutta.

Perheuutiset

Perheuutisia julkaistaan Viiskunnassa viikoittain. Jätäthän ilmoituksesi viimeistään julkaisua edeltävänä tiistaina klo 15.00 mennessä.

Ilmoita itsepalvelussa

Kun suru koskettaa

Kuolinilmoituksia, surukiitoksia ja muistoilmoituksia julkaistaan Viiskunnassa viikoittain. Aineiston tulee olla jätettynä torstaina ilmestyvään Viiskuntaan viimeistään edeltävänä tiistaina klo 15.00 mennessä.

Oikovedos tarkistettavaksi: valmistettavista kuolinilmoituksista on mahdollista saada pyydettäessä oikovedos sähköpostitse ennen varsinaista julkaisupäivää.

Ilmoituksen välittäminen toiseen lehteen: voit jättää kuolinilmoituksen tai surukiitoksen välitettäväksi myös toiseen sanomalehteen. Myös monet hautaustoimistot hoitavat kuolinilmoitusasioita.

Ilmoita itsepalvelussa

Lukijailmoitukset

Lukijailmoituksia julkaistaan Viiskunnassa viikoittain. Jätäthän ilmoituksesi viimeistään julkaisua edeltävänä tiistaina klo 15.00 mennessä.

Seuratoiminta

Seuratoimintapalsta julkaistaan lehdessämme viikoittain. Materiaalien on oltava perillä viimeistään julkaisua edeltävänä tiistaina klo 15.00 mennessä.

Palsta on tarkoitettu seuroille ja yhdistyksille niiden omille jäsenille järjestettyjen tapahtumien tiedottamiseen. Viisi ensimmäistä riviä on ilmaista sen jälkeen laskutamme ilmoittelusta seuratoimintapalstalla 1,24 € / rivi + alv 24 %.

Puolueiden ja yhdistysten vuosikokousilmoitukset ovat aina maksullisia ilmoituksia. Jättäessäsi ilmoitusta vuosikokouksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 247 7870 tai ilmoitus@viiskunta.fi. Varaukset on tehtävä maanantaina klo 15.00 mennessä.

Ilmoita verkkolomakkeella