Uutisvinkki

Jätä uutisvinkkisi Järviseutu-lehteen alla olevalla lomakkeella tai soittamalla toimituksen numeroon puh. (06) 2477 897. Lomakkeella lähetettyjä henkilötietoja säilytetään vain sen ajan, jonka viestin sisältämän asian hoitaminen vaatii ja katsotaan tarpeelliseksi.

Lähetä tekstiviestillä tai WhatsAppilla:
Lähetä juttuvinkki tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 050 066 4391.

Lähetä lomakkeella:

Julkaisemme lukijoiden mielipiteitä viikoittain. Maksimipituus 200 sanaa. Toimituksella on oikeus lyhentää ja muokata kirjoituksia ennen niiden julkaisemista. Nimettömiä, väärillä yhteystiedoilla lähetettyjä tai hyvän journalistisen tavan vastaisia yleisönosastokirjoituksia emme julkaise. Kirjoittaessasi nimimerkillä nimesi jää vain toimituksen tietoon.

Mikä sinua risoo tai ilahduttaa?

Lähetä viestisi WhatsApp-numeroon 050 441 4667 toimituksellemme julkaistavaksi.

Alvis esittelee lehdessä naamoineen lukijoiden aatoksia.

Kuvia voidaan julkaista Järviseutu-lehden verkkosivuilla, painetussa lehdessä tai molemmissa.

Lähetä tekstiviestillä tai WhatsAppilla:
Lähetä uutiskuva tai -video tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 050 066 4391.

Julkaistun kuvan tai videon yhteydessä voidaan käyttää nimeä, jos se on viestin loppuun kirjoitettu.

Lähetä lomakkeella:

Kuvan tai videon lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet lähettämäänsä kuvaan tai videoon ja oikeus luovuttaa kuva tai video Järviseutu-lehdelle. Lähettäjä luovuttaa Järviseutu-lehdelle kuvan tai videon vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa ja käyttötarkoituksissa samoin kuin materiaalin edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden. Kuvan tai videon tekijänoikeudet jäävät sen lähettäjälle.

Kuvia tai videoita käytetään vain uutistarkoituksiin, jolloin julkisella paikalla kuvaamiseen tai kuvassa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Mikäli kuva tai video ei ole otettu julkisella paikalla, on lähettäjällä oltava suostumus kuvan tai videon julkaisuun kaikilta kuvassa tai videossa esiintyviltä henkilöiltä. Kuvaa/videota tai lähettäjän tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.