Uutisvinkki

Jätä uutisvinkkisi Jurvan Sanomiin alla olevalla lomakkeella tai soittamalla toimituksen numeroon puh. 06 2477 876. Lomakkeella lähetettyjä henkilötietoja säilytetään vain sen ajan, jonka viestin sisältämän asian hoitaminen vaatii ja katsotaan tarpeelliseksi.

Jätä uutisvinkkisi Jurvan Sanomiin alla olevalla lomakkeella, soittamalla toimituksen numeroon puh. 06 2477 876 tai lähettämällä WhatsApp-viesti numeroon 050 569 0370.

Kerro mielipiteesi paikallisesta asiasta enintään noin 3 000 merkin pituisena. Kirjoita rakentavasti, näkemykseksi perustellen ja ensisijaisesti omalla nimelläsi. Toimituksella on oikeus muokata tekstejä tai jättää niitä julkaisematta. Liitä mukaan aina yhteystietosi. Nimettömiä, väärillä yhteystiedoilla lähetettyjä tai hyvän journalistisen tavan vastaisia yleisönosastokirjoituksia emme julkaise. Kirjoittaessasi nimimerkillä nimesi jää vain toimituksen tietoon.

Kuvia voidaan julkaista Jurvan Sanomien verkkosivuilla, painetussa lehdessä tai molemmissa.

Lähetä tekstiviestillä tai WhatsAppilla:
Lähetä uutiskuva tai -video tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 569 0370.

Julkaistun kuvan tai videon yhteydessä voidaan käyttää nimeä, jos se on viestin loppuun kirjoitettu.

Lähetä lomakkeella:

Kuvan tai videon lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet lähettämäänsä kuvaan tai videoon ja oikeus luovuttaa kuva tai video Jurvan Sanomille. Lähettäjä luovuttaa Jurvan Sanomille kuvan tai videon vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa ja käyttötarkoituksissa samoin kuin materiaalin edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden. Kuvan tai videon tekijänoikeudet jäävät sen lähettäjälle.

Kuvia tai videoita käytetään vain uutistarkoituksiin, jolloin julkisella paikalla kuvaamiseen tai kuvassa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Mikäli kuva tai video ei ole otettu julkisella paikalla, on lähettäjällä oltava suostumus kuvan tai videon julkaisuun kaikilta kuvassa tai videossa esiintyviltä henkilöiltä. Kuvaa/videota tai lähettäjän tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.