Jätä ilmoitus seuratoimintapalstalle

Seuratoimintapalsta julkaistaan lehdessämme viikoittain. Materiaalien on oltava perillä viimeistään julkaisupäivää edeltävänä päivänä klo 10.00. Palsta on tarkoitettu seuroille ja yhdistyksille niiden omille jäsenille järjestettyjen tapahtumien tiedottamiseen. Seuratoimintapalstan ilmoituksista perimme 0,25 euroa/ppm (hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva alv).

Puolueiden ja yhdistysten vuosikokousilmoitukset ovat aina maksullisia ilmoituksia. Jättäessäsi ilmoitusta vuosikokouksesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 247 7281 tai ilmoitus@suupohjansanomat.fi. Varaukset on tehtävä viimeistään lehden ilmestymispäivää edeltävänä päivänä klo 10.

Jätä ilmoitus seuratoimintapalstalle alla olevalla lomakkeella.

Ilmoituksen seuratoimintapalstalle voi jättää myös
– sähköpostilla ilmoitus@suupohjansanomat.fi
– puhelimella 06 247 7281

Ilmoituksen jättämisen yhteydessä annettuja tietoja säilytetään vain niin kauan kuin julkaisu vaatii ja katsotaan tarpeelliseksi mahdollisen korjauksen näkökulmasta.

Tarvitseeko yhdistyksesi mainontaa kokoukseen tai tapahtumaan? Kutsu väki koolle ja ilmoita kokouksesta tai tapahtumasta! Ota yhteys asiakaspalveluumme ja kysy samalla tarjoushintojamme, p. 06 247 7281.