Uutisvinkki

Jätä uutisvinkkisi Suupohjan Sanomiin alla olevalla lomakkeella tai soittamalla toimituksen numeroon puh. (06) 247 7681. Lomakkeella lähetettyjä henkilötietoja säilytetään vain sen ajan, jonka viestin sisältämän asian hoitaminen vaatii ja katsotaan tarpeelliseksi.

Lähetä tekstiviestillä tai WhatsAppilla:
Lähetä juttuvinkki tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 050 352 4114.

Lähetä lomakkeella:

Julkaisemme lukijoiden mielipiteitä viikoittain. Maksimipituus 200 sanaa. Toimituksella on oikeus lyhentää ja muokata kirjoituksia ennen niiden julkaisemista. Nimettömiä, väärillä yhteystiedoilla lähetettyjä tai hyvän journalistisen tavan vastaisia yleisönosastokirjoituksia emme julkaise. Mielipide voidaan julkaista lehdessä nimellä/nimimerkillä. Kirjoittaessasi nimimerkillä nimesi jää vain toimituksen tietoon.

Mikä sinut saa juuri nyt hymyilemään? Entä mikä aiheuttaa irvistystä? Jaa mielipiteesi Suupohjan Sanomien Hymyjä ja hampaita -palstalla. Voit jättää viestisi alla olevan lomakkeen kautta maksutta.

Lähetä tekstiviestillä:

Voit myös lähettää kommenttisi tekstiviestinä numeroon 13523. Kirjoita viestin alkuun SSNURKKA (välilyönti) viestisi. Tekstiviestin hinta on 1,10 €/kpl. Viestin pituus enintään 160 merkkiä.

Kuvia voidaan julkaista Suupohjan Sanomien verkkosivuilla, painetussa lehdessä tai molemmissa.

Lähetä tekstiviestillä tai WhatsAppilla:
Lähetä uutiskuva tai -video tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 050 352 4114.

Julkaistun kuvan tai videon yhteydessä voidaan käyttää nimeä, jos se on viestin loppuun kirjoitettu.

Lähetä lomakkeella:

Kuvan tai videon lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet lähettämäänsä kuvaan tai videoon ja oikeus luovuttaa kuva tai video Suupohjan Sanomille. Lähettäjä luovuttaa Suupohjan Sanomille kuvan tai videon vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa ja käyttötarkoituksissa samoin kuin materiaalin edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden. Kuvan tai videon tekijänoikeudet jäävät sen lähettäjälle.

Kuvia tai videoita käytetään vain uutistarkoituksiin, jolloin julkisella paikalla kuvaamiseen tai kuvassa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Mikäli kuva tai video ei ole otettu julkisella paikalla, on lähettäjällä oltava suostumus kuvan julkaisuun kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä. Kuvaa/videota tai lähettäjän tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.