Vaasan paras treffipaikka

Vaasan paras -kilpailussa on kahdeksan kategoriaa. Nyt etsimme Vaasan parasta treffipaikkaa.

Mikä on mielestäsi Vaasan paras treffipaikka? Kerro myös perustelut! 

Äänestysaikaa on sunnuntaihin 3.3. saakka ja tulos julkistetaan 13.3. Äänestää voi mitä tahansa Vaasassa sijaitsevaa treffipaikkaa, ja äänestää saavat kaikki Vaasa-lehden lukijat.

Kaikkien äänensä antaneiden kesken arvotaan palkintoja joka kategoriassa.

Kilpailu jatkuu kevääseen asti. Keväällä etsitään vielä Vaasan parasta ravintolatyöntekijää ja lounasravintolaa. Joka kategorian voittaja saa oveensa tarran: Vaasan paras!

Aiemmat voittajat
Vaasan paras kahvila Aveny Café Vasa
Vaasan paras baarimestari Niina Raatikainen, Teatro
Vaasan paras bilepaikka Fontana ja Teatro
Vaasan paras ruokaravintola Hejm
Vaasan paras pizzeria Illyrian’s

1. Arvonnan järjestäjä
I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua ajalla 13.9.2023 – 28.4.2024.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua täyttämällä oheisen lomakkeen.

Osallistumisoikeutta arvontaan ei ole Ilkka Oyj:n henkilökunnalla eikä heidän perheenjäsenillään eikä niillä henkilöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvontapäivät ovat 4.10.2023, 8.11.2023, 5.12.2023, 10.1.2024, 7.2.2024, 6.3.2024, 3.4.2024 ja 30.4.2024. Arvonnan suorittavat I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä annettuihin yhteystietoihin.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa seitsemän (7) päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän määräämin ehdoin.

Voittajien nimet voidaan julkistaa Vaasa-lehdessä, Vaasa-lehden verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

5. Palkinnot
Palkinto vaihtelee ja se ilmoitetaan jokaisen arvonnan yhteydessä. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin rekisteriselosteessa, jonka löydät osoitteessa asiakaspalvelu.i-mediat.fi/tietosuojaseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.