Uutisvinkki

Jätä uutisvinkkisi Viiskunta-lehteen alla olevalla lomakkeella tai soittamalla toimituksen numeroon puh. (06) 247 7870. Lomakkeella lähetettyjä henkilötietoja säilytetään vain sen ajan, jonka viestin sisältämän asian hoitaminen vaatii ja katsotaan tarpeelliseksi.

Lähetä tekstiviestillä tai WhatsAppilla:
Lähetä juttuvinkki tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 050 026 6926.

Lähetä lomakkeella:

Julkaisemme lukijoiden mielipiteitä viikoittain. Toimituksella on oikeus lyhentää ja muokata kirjoituksia ennen niiden julkaisemista. Nimettömiä, väärillä yhteystiedoilla lähetettyjä tai hyvän journalistisen tavan vastaisia yleisönosastokirjoituksia emme julkaise. Kirjoittaessasi nimimerkillä nimesi jää vain toimituksen tietoon.

Lähetä kuva Viiskunnan toimitukseen siitä, mikä sinua ilahduttaa arjessa tällä hetkellä. Julkaisemme kuvia kaikkien iloksi lehdessä ja somessa tulevilla viikoilla. Lähetä kuvasi WhatsAppilla numeroon 050 560 5619 tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus@viiskunta.fi.

Kuvia voidaan julkaista Viiskunta-lehden verkkosivuilla, painetussa lehdessä tai molemmissa.

Lähetä tekstiviestillä tai WhatsAppilla:
Lähetä uutiskuva tai -video tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 050 026 6926.

Julkaistun kuvan tai videon yhteydessä voidaan käyttää nimeä, jos se on viestin loppuun kirjoitettu.

Lähetä lomakkeella:

Kuvan tai videon lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat oikeudet lähettämäänsä kuvaan tai videoon ja oikeus luovuttaa kuva tai video Viiskunta-lehdelle. Lähettäjä luovuttaa Viiskunta-lehdelle kuvan tai videon vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa ja käyttötarkoituksissa samoin kuin materiaalin edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden. Kuvan tai videon tekijänoikeudet jäävät sen lähettäjälle.

Kuvia tai videoita käytetään vain uutistarkoituksiin, jolloin julkisella paikalla kuvaamiseen tai kuvassa esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Mikäli kuva tai video ei ole otettu julkisella paikalla, on lähettäjällä oltava suostumus kuvan tai videon julkaisuun kaikilta kuvassa tai videossa esiintyviltä henkilöiltä. Kuvaa/videota tai lähettäjän tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.