Tervetuloa ovisuunnistukseen – tunnistatko Seinäjoen ovet?

Ota huomioon, että kuvassa oleva ovi ei välttämättä ole kyseisen rakennuksen pääovi. Moneen rakennukseen on useita sisäänkäyntejä. Kilpailussa riittää, kunhan vastaat rakennuksen nimen oikein.

Kaikkien oikein tietäneiden kesken arvomme viisi palkintokassia. Eparin kangaskasseihin sujahtaa lehden logolla varustettuja kuulakärkikyniä, heijastimia, t-paita sekä tadaa! – lounaslahjakortti. Koska joka päivä on ainakin syötävä, kannattaa jo sen pohjalta osallistua.

Kirjoita vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen ja jätä yhteystietosi, niin osallistut arvontaan, mikäli tiesit oikein. Jos oikein veikanneita ei löydy, arvonta suoritetaan parhaimmin tietäneiden kesken. Vastausaika päättyy sunnuntaina 29.9. kello 23.59. Oikeat vastaukset ja voittajat julkistetaan Eparissa 2. lokakuuta.

1. Arvonnan järjestäjä
I-Mediat Oy

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua ajalla 18.-29.9.2024.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua täyttämällä oheisen lomakkeen.

Osallistumisoikeutta arvontaan ei ole Ilkka Oyj:n henkilökunnalla eikä heidän perheenjäsenillään eikä niillä henkilöillä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Arvonta suoritetaan ma 30.9.2024. Arvonnan suorittavat I-Mediat Oy:n edustajat. Arvontaan osallistuvien yhteystiedot perustuvat osallistumisen yhteydessä annettuihin yhteystietoihin.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Mikäli arvonnan järjestäjä ei tavoita voittajaa seitsemän (7) päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen arvonnan järjestäjän määräämin ehdoin.

Voittajien nimet voidaan julkistaa Eparissa, Eparin verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

5. Palkinnot
Palkintona on viisi Eparin kassia, joissa on sisällä lehden logolla varustettuja kuulakärkikyniä, heijastimia, t-paita sekä 20 euron arvoinen lounaslahjakortti. Palkinnon arvo on noin 30 euroa. Arvonnan palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
I-Mediat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena oleviin palkintoihin. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeudet milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan arvonnan palkinnon.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu I-Mediat Oy:n tilaaja-asiakasrekisterin rekisteriselosteessa, jonka löydät osoitteessa asiakaspalvelu.i-mediat.fi/tietosuojaseloste. Arvonnassa annettuja yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen ja osallistujaluettelo poistetaan kolmen kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta.

Jaa tapahtuma